Connect with us

TV

Završeno snimanje hit serije “PREŽIVETI BEOGRAD”: Rastanak za nekoliko nedelja na TV Pink (FOTO)

Published

on

Rano jutros, 29. maja, u sitne beogradske sate, pala je zvanično zadnja klapa popularne igrane serije “Preživeti Beograd”.

Vredna ekipa produkcijske kuće “Contrast Studios” ovih dana snimala je scene iz poslednjih epizoda ovog serijala o četiri devojke i njihovim težnjama da izgrade svoje živote u džungli velegrada. Priča o Ružici, Neveni, Marini i Ljudmili dobila je svoj konačni rasplet.

Od samog početka emitovanja u oktobru prošle godine na Televiziji Pink, ova ljupka saga o mladima u Beogradu osvojila je srca publike i male ekrane širom Srbije i regiona. Priča potekla iz pera jednog od najuspešnijih domaćih autora današnjice, Đorđa Milosavljevića, o mladima u velikom gradu, njihovim nadama, snovima i perspektivama, već sa premijernim emitovanjem dostigla je vrhove liste gledanosti TV sadržaja. Emitovana u udarnom terminu subotom na Pinku, hit serija “Preživeti Beograd”, trideset i tri subote unazad bila je jedna od najgledanijih emisija, koju je redovno pratio milionski auditorijum.

Snimanje je završeno, ali prikazivanje se nastavlja. Do samog kraja emitovanja serije na Televiziji Pink ostalo je još nekoliko nedelja

„Preživeti Beograd“ ZADNJA KLAPA: Nina Nešković, Tamara Šustić, Bojana Stojković i Ana Vučić

Pod rediteljskom palicom mladog Đorđa Stanimirovića, serija je snimana širom Beograda. Prikazujući ga u najboljem svetlu, “Preživeti Beograd” postala je svojevrsna razglednica srpske prestonice. Pored beogradskih ulica, ekipa serije je obrela se i u drugim delovima Srbije, pa su tako pojedini kadrovi zabeleženi u Vojvodini, šumadijskim selima i na drugim slikovitim lokacijama.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! MILOŠ BIKOVIĆ bi voleo da igra ARKANA, CECA želi VUKA KOSTIĆA u ulozi pokojnog supruga!

Počev od juna prošle godine, za više od 150 snimajućih dana, snimljene su scene u kojima Pinkova publika uživa već sedam meseci. Za to vreme, kroz oko Contrastove kamere prošlo je više od stotinu glumaca. Na čelu sa sjajnom četvorkom koju su činile Nina Nešković, Tamara Šustić, Bojana Stojković i Ana Vučić (Lenka Petrović), serija je iznedrila čitavu jednu novu generaciju mladih talentovanih glumaca među kojima su i Dejan Maksimović, Nemanja Rafailović, Nikola Šurbanović, Lazar Nikolić, Stefan Vukić, Jovana Milovanović. Tu su i Mateja Popović, Đorđe Živadinović, Vaja Dujović, Stojan Đorđević… Sjajne uloge su odigrali i doajeni srpskog glumišta, fenomenalna Mira Banjac, zatim Radoš Bajić, Tihomir Stanić, Branka Šelić, Aleksandar Srećković, Isidora Minić, Igor Đorđević, Nebojša Milovanović, Dara Džokić, Miloš Đorđević, Milena Pavlović Čučilović, Slaviša Čurović, Nela Mihailović, Anastasia Mandić, Damjan Kecojević, Boris Pingović, Nataša Marković i mnogi drugi.

Foto Contrast studios

Advertisement