Naslovna FILM HIT! MILOŠ BIKOVIĆ bi voleo da igra ARKANA, CECA želi VUKA KOSTIĆA...

HIT! MILOŠ BIKOVIĆ bi voleo da igra ARKANA, CECA želi VUKA KOSTIĆA u ulozi pokojnog supruga!

Kada je nedavno u emisiji “Ami G show” otkrio da bi rado glumio Željka Ražnatovića Arkana, pod uslovom da mu se dopadne scenario, Miloš Biković je znao da će njegova izjava izazvati veliku pažnju medija i javnosti. I bio je u pravu. Prašina se podigla, a onda se oglasio i Veljko Ražnatović. Najmlađi sin kontroverznog komandanta Srpske dobrovoljačke garde izjavio je da mu se ne dopada ideja da njegovog oca tumači najveća srpska i ruska filmska zvezda.

PROČITAJ JOŠ: Raša Bukvić kao Zoran ĐINĐIĆ u seriji PORODICA o poslednjim danima MILOŠEVIĆA!

– Miloš Biković je dobar glumac, ali mislim da ne treba da čačka u nešto što se odglumiti ne može. On je mlad, ali veoma uspešan glumac. Međutim, nije lako odglumiti takvu ličnost kao što je bio moj otac – rekao je Veljko.

Tabloidi su ovu izjavu iskoristili da Veljka i Miloša dovedu u sukob, koji, navodno, datira još od snimanja serije “Južni vetar”. Reditelj Miloš Avramović želeo je da se mlađani Ražnatović pojavi u prvoj epizodi. Veljko je najpre prihvatio učešće, čak je dolazio na probna snimanja i uvežbavao scenu sa Bikovićem, a onda je naprasno odustao od uloge. Sada “žuti portali” razlog za tu njegovu odluku tumače kao netrpeljivost prema Milošu.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Kristijan Golubović u novom JUŽNOM VETRU! Glumi jednog od najvećih balkanskih KRIMOSA svih vremena

Zanimljivo je to da je pre četiri godine ambiciozno najavljivan početak snimanja holivudskog ostvarenja “Skok tigra” o Arkanovom burnom životu, po knjizi Vladimira Đorđevića“Arkan”. U filmu je trebalo da glume oskarovac Robert de Niro i latinoamerička lepotica Eva Mendez, dok su za ulogu Arakana razmatrani Branislav Lečić, Sergej Trifunović i Petar Strugar.

– Ovaj film je inspirisan Arkanovom životom, ali neće ga baš verodostojno prikazati. Biće veoma sličan filmovima “Kum” i “Skarfejs”. Akcenat će biti stavljen na njegov odnos sa tadašnjim predsednikom države Slobodanom Miloševićem i sa suprugom Svetlanom Cecom Ražnatović – izjavio je tada Vladimir Đorđević, ali do realizacije projekta nije došlo.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Sloboda Mićalović ŠEFICA PODZEMLJA u filmu JUŽNI VETAR 2! Maraše, spremi se da budeš ZGAŽEN!

Ceca Ražnatović, koja se često bunila protiv snimanja filmova o svom i životu njenog pokojnog supruga, smatravši da će njihove biografije biti zloupotrebljene i predstavljene na pogrešan način, izjavila da bi volela da u ulozi Arkana vidi svog prijatelja i glumca Vuka Kostića.

– Vuk je moj prijatelj i mislim da bi on odlično dočarao Željkov temperament i karakter. Veoma je talentovan i sigurno bi mu uloga legla – rekla je Ceca.

Na pitanje kada će i da li će uopšte biti snimljen film o Arkanu, niko nema odgovor. A možda je još rano za ekranizaciju života jedne od najintrigantnijih ličnosti na Balkanu s kraja 20. veka. Duhovi prošlosti još su živi, a mnoga pitanja još čekaju odgovor.

Foto Promo / Internet

Čekirajte Obavezno

Igra sudbine 105. epizoda (petak, 3. jul): ŠOK! Hoće li se Mila i Una POTUĆI nad Aleksinom posteljom? Kome će pripasti Aleksino SRCE?

Komplikuje se situacija u životima Kanačkih i Ožegovića iz dana u dan sve više. Aleksa je i dalje u komi. Donka u...

Drugo ime ljubavi 36. i 37. epizoda, petak, 3. jul (prva, 19.15): Igor BESNI zbog Lolinog venčanja!

Karlo je sve više u problemu zbog venčanja koje nikako da počne. Svesna da je Irena opasna po Krpane, Julija napada Karla...

Igra sudbine 105. epizoda, petak 3. jul (Prva, 21.00): Šta to UNA radi nad Aleksinim uzglavljem? Od njenih reči MILA će IZGUBITI TLO POD...

Nova iznenađenja očekuju nas u 105. epizodi serije "Igra sudbine", a kako se čini - od šokova ćemo se teško oporaviti.

HIT! Snimaju se nova serija i film NEČISTA KRV! U podnožju AVALE niče staro VRANJE!

U podnožju Avale, početkom avgusta, oživeće staro Vranje. Ulicama koje se ubrzano grade uskoro će prolaziti Sofka, Mitke, Koštana, Hadži-Trifun, Tašana...

Kvadratura kruga, subota, 4. jul (RTS 1, 18.30): Nije svaka starost ISTA!

Ljubica Nikolić iz Banjana kod Gornjeg Milanovca ima 94 godine i energiju žene od 50 godina. Ljubica je još uvek bistrog uma,...