Connect with us

FILM

Miodrag Radonjić OTKRIVA – Baća nije rođen da čuva decu!

Published

on

Glumac Miodrag Radonjić rolom Baće u hit filmu i serijalu Južni vetar, ali i ulogom u filmu Hotel Beograd koji, nažalost, nije dobio zasluženu pažnju usled izbijanja epidemije koronavirusa, polako, ali sigurno postaje jedna od vodećih zbezda domaćeg glumišta.

Pročitaj još Evo ko će glumiti KRALJICU MARIJU u seriji KRALJ!

Kako je to nedavno otkrio, sa pripremama za nastavak Južnog vetra, već se otpočelo. Prva klapa za sada zakazana je za 22. jul, a Radonjić kroz razgovore sa rediteljem Milošem Avramovićem osmišljava pravac u kom će se Baćin život dalje razvijati.

– Možda se ugojim, možda smršam, u svakom slučaju, u nastavku ću ponuditi nešto novo. Eksperimentisaćemo sa mojim likom. Isprobaćemo neki novi izgled, igraćemo se sa njegovim prepoznatljivim stilom. Biće zanimljivo – poručuje glumac, dodajući da će čuveni Baća ostati dosledan svom maniru.

Pročitaj još Nenad Jezdić i Tihomir Stanić započeli snimanje serije “KAMIONDŽIJE 3”: Stiže 20 epizoda krajem godine

Baću kao direktora mogu da zamislim samo ako je reč o tome da bude paravan u nekoj kompaniji koja je paravan za ilegalne poslove. To je Baća i tu se neće mnogo toga promeniti. Takođe, iako se nadam da će on u nastavku dobiti mnogo Srpčića, nešto ga ne vidim kao brižnog oca koji će sedeti kod kuće i čuvati decu – smatra Miodrag Radonjić, nadajući se skorom povratku pred kamere. Ipak, kako to i sam priznaje, početak rada na drugom delu filma Južni vetar najviše zavisi od razvoja situacije sa korona virusom.

Foto Promo

Advertisement