Connect with us

FILM

OTKRIVAMO – Evo kada se HOTEL BEOGRAD vraća u BIOSKOPE!

Published

on

Film Hotel Beograd, koji nam je na neki način doneo nastavak avantura čuvenog ljubavnog para “Paša i Daša” iz čuvene popularne ruske TV franšize Hotel Eleon sa Milošem Bikovićem i Dijanom Požarskajom u glavnim rolama, trebalo je da bude jedan od najvećih ovogodišnjih bioskopskih hitova.

Pročitaj još HIT! Kristijan Golubović u novom JUŽNOM VETRU! Glumi jednog od najvećih balkanskih KRIMOSA svih vremena

Nažalost, zbog izbijanja pandemije koronavirusa ovaj film u kom su uz pomenute glumce sjajne role ostvarili i Miodrag Radonjić i Jelisaveta Orašanin, posle premijere filma u martu videlo je svega nekoliko hiljada ljudi u Srbiji.

Mada je Hotel Beograd pušten u distribuciju, već posle nekoliko dana od premijere zaustavljene su sve promotivne aktivnosti, a uskoro je usledila i zabrana bioskopskih projekcija u našoj zemlji. Uskoro su se glavni glumci našli u karantinu, a potencijalni bioskopski hit morao je u kinematografski “špajz” da sačeka neko bolje vreme za reprizu premijere.

Pročitaj još Branko Tomović, naš najuspešniji glumac na zapadu, EKSKLUZIVNO za FILM I TV OTKRIVA SVE o novom filmu VAMPIR – Uvek sam želeo da snimam u Srbiji…

Ipak, kako je to jedan od glavnih aktera filma, Miodrag Radonjić otkrio, polako se naslućuje kada bi mogao da usledi povratak filma na veliko platno. I priznajemo – vesti nisu najsjajnije.

– Za sada je najrealnije da ćemo Hotel Beograd gledati na jesen. U slučaju da sve bude u redu i da nam drugi talas koronavirusa ne pomrsi konce. Ovo je sjajna komedija, i divan romantični film, koji je uz sve i odlična reklama za Srbiju što je bio jedan od najvažnijih ciljeva koji smo želeli da postignemo sa ovim projektom. Nadamo se da ćemo se uskoro vratiti u bioskope – poručio je Radonjić.

Foto Promo

Advertisement