Connect with us

Preporuke

Emisija dana – četvrtak, 4. maj: Na večeri kod… (RTS 1, 22.00)

Published

on

Čast da kao poslednji domaćin, u ime tima „So“ ugosti suparničku ekipu pripala je najmlađem takmičaru serijala, Vladi Kovačeviću. Talentovani glumac se u  finalnoj emisiji serijala predstavio i kao odličan imitator, duhovit  i zabavan domaćin ali i jednako dobar kuvar .

Nenada Kneževića Kneza, Dragicu Radisavljević Cakanu, Bojanu Stamenov, Jelenu Živanović Zanu, Gocu Lazarevic i Baneta Tomaševića -domaćin je razveselio i nasmejao… najpre svojim menijem ali još više- „umećem“ u kuhinji!

Nesuđeni vaterpolista, Vlada je otkrio da je tokom sportske karijere branio boje oba „večita rivala“ ali i da mu je fudbal, uz zdravlje, “najvažnija stvar na svetu”. Saznaćete i kako se snašao u ulozi junaka crtanih filmova, ko mu je omiljeni glumac i sa kojom damom bi voleo da “podeli kadar”.

Videćete, naravno, kako su Vladini gosti reagovali na sve ono što im je spremio ali i kakvu atmosferu za stolom su ostvarili svih 12 takmičara zajedno, u finalnoj epizodi serijala “Na večeri kod…”

Timu „Biber“ će se pridružiti i Vladini “saborci”:  Marko Kon, Bojan Marović, Bojana Ordinačev, Suzana Mančić i Izvorinka Milošević.

Članovi oba tima su se prisetili najinteresantnijih momenata iz serijala u kome su, kako uglas kažu- svi uživali… A izjasnili su se i čiji su ih specijaliteti najviše oduševili.

Foto Promo

Advertisement