HIT! EVROVIZIJA dobija svoj prvi FILM! Premijera 26. juna na Netflixu! U Glavnim ulogama Vil Ferel, Rejčel MekAdams, Pirs Brosnan, Den Stivens i Demi Lovato

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga“, film inspirisan “Evrosongom”, gledaoci će uskoro moći da vide na platformi Netflix, i to premijerno 26. juna 2020. godine.

Reč je o komediji koju je režirao Dejvid Dobkin, dok su scenario za ovo ostvarenje napisali Endrju Stil i glumac Vil Ferel.

U filmu “Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga” gledaćemo puno holivudskih zvezda. Glavne uloge igraju Vil Ferel, Rejčel MekAdams, Pirs Brosnan, Den Stivens i Demi Lovato.

Radnja ostvarenja prati islandske muzičke zvezde Lars Eriksong (Vil Ferel) i Sigrit Eriksdotir (Rejčel MekAdams), kojima je data šansa da predstavljaju svoju zemlju na “Evoviziji”.

Film je trebalo da se prikaže u maju, tokom trajanja “Evrosonga” u Holandiji, koji je otkazan zbog pandemije korona virusa. Odlučeno je ipak da se ova komedija premijerno prikaže mesec dana kasnije, i to na platformi Netflix.

Foto Promo