Connect with us

Featured

Miloš Biković posle DŽONIJA DEPA u Srbiju dovodi SARU DŽESIKU PARKER! I još PET velikih HOLIVUDSKIH FACA!

Published

on

Posle Džonija Depa, naš trenutno najpopularniji glumac Miloš Biković u Srbiju dovodi i zvezdu serijala SEKS I GRAD, Saru Džesiku Parker čija je Keri Bredšo postala uzor mnogim srpskim trendseterkama.

Kako otkrivaju domaći mediji planetarno popularna glumica će već za nekoliko meseci posetiti Srbiju, gde će doći na potpisivanje ugovora, baš kao i Džoni Dep.

Pročitaj još EKSKLUZIVNO Film i TV SAZNAJE – Snimanje BESE od 15. septembra! Druga sezona JOŠ RASKOŠNIJA – strani glumci, autori i brojne lokacije u Evropi

Italijanska producentska kuća „Jervolino entertejnment“, čiji je vlasnik Andre Jervolin, koji će biti uključen u ovaj posao, najavila da će u našoj zemlji snimiti sedam projekata i u svakom od njih učestvovaće po jedna holivudska zvezda.

Najpre je bilo planirano da izgradnja studija i početak snimanja budu tek za godinu i po dana, ali rok je znatno smanjen. Kako je Biković otkrio u jednom intervju, pandemija virusa korona je uticala na takvu odluku jer je njegov prijatelj Jervolin bio zarobljen u Beogradu, nije mogao da se vrati u Italiju, pa je boravak u srpskoj prestonici iskoristio za ubrzanje investiranja.

Pročitaj još SKANDAL! Marko i Marija MILOŠEVIĆ hoće da zabrane seriju PORODICA – sprečite LAŽI o našem OCU!

O detaljima dolaska Sare Džesike još se ništa ne zna. Smatra se da bi se to moglo očekivati pred kraj leta, jer će se do tada verovatno smiriti situacija u celom svetu, posebno u Americi, gde je sada teško stanje. Njena uloga u novom projektu koji će se snimati u Srbiji drži se u najstrožoj tajnosti.

– Svih sedam projekata pratiće priče junaka koji se pojavljuju u „Misiji Arktik“, odnosno različite životinje, dabrove, koze, pse, vukove. Svaki od njih postaće heroj naših novih priča. Očekujemo da će snimanja početi u julu, a da će prvi projekat biti gotov već u septembru. Koji će biti prvi, to još nismo odlučili – poručio je Biković nedavno i otkrio da će Džoni Dep pozajmiti glas ptici Pafin.

Pročitaj još Miloš Biković i Žarko Laušević u filmu i seriji KOŠARE! Početak snimanja na VIDOVDAN!

Ostala imena, pored Parkerove i Džonija, koju su se pominjala u medijima bila su Džon Kliz, Džejms Franko i Hajdi Klum.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement