Naslovna FILM Miloš Biković, zvezda filma i serije JUŽNI VETAR OTKRIVA - Evo zašto...

Miloš Biković, zvezda filma i serije JUŽNI VETAR OTKRIVA – Evo zašto PETAR MARAŠ više nema OŽILJKE!

Trenutno jedan od najpopularnijih TV likova – Petar Maraš iz filma i serije Južni vetar koga tumači naš poznati glumac Miloš Biković u početku je trebalo da izgleda potpuno drugačije. Ono što mnogi nisu znali, a što se donekle moglo videti na prvim promotivnim fotografijama za film Južni vetar jeste prvodnitna ideja reditelja Miloša Avramovića da lice i telo Maraša u potpunosti prekrije ožiljcima. Time, kao i “opasnom” frizurom dao bi se grublji izgled Milošu Bikoviću koji je do ove uloge već stvorio status zavodnika i dobrog dečka kog posebno obožava ženski deo publike.

Pročitajte još LOŠE VESTI! Miloš Avramović ODLOŽIO početak snimanja filma JUŽNI VETAR 2! A evo i za KADA!

Ipak, ideja grubijana nije zaživela, a Miloš Biković je i objasnio zašto su se ipak odlučili za Maraša kakvog danas znamo.

Pročitajte još TOP 10 domaćih serija koje nas očekuju OVE JESENI! Državni službenik, Tajna vinove loze, Klan, Močvara, Beležnica, Hotel BALKAN, 12 Reči, Kralj…

– Odustali smo od ožiljaka zato što smo zaključili da su previše ekstremni, da su „prst u oko“ i nepotrebni za jednog takvog junaka. Kada mi glumci vagamo kako ćemo pozicionirati lik, trudimo se da ne preteramo. Ako se pretera, posle toga nema nazad. Ako govorimo o vizuelnom aspektu lika, za ovu ulogu sam koristio neka svedenija glumačka sredstva, znatno manje ekstremna u odnosu na prvobitno planirana. Ugojio sam se, promenio frizuru i „dobio“ manji ožiljak. Zadovoljan sam trensformacijom imajući u vidu uslove u kojima sam radio – nisam imao na raspolaganju godinu dana plaćenih priprema, pa da od sebe i svog tela napravim nešto potpuno drugo u odnosu na ono što sam inače. Mislim da je uverljivo to kako on izgleda u odosu na ono što treba da bude – istakao je Biković.

Pročitajte još Igra sudbine ŠOK! Ministar Vukašinu otkriva KO JE NARUČIO Aleksino UBISTVO! Da li je to…

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

HIT! Tihomir Stanić snima seriju NOBELOVAC o Ivi Andriću! Uloge dobijaju Dara Džokić, Branka Katić, a EVO ko će glumiti ANDRIĆA!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

FILM i TV vas vodi na snimanje filma i serije TOMA! Ovako je bilo na AVALI! (FOTO)

Krajem jula 2020. godine počela je realizacija igranog filma „Toma“ u režiji Dragana Bjelogrlića (reditelj filmsko-televizijskog serijala „Montevideo“ i tvorac serije „Senke...

Milica Pavlović na STUBU SRAMA zbog serije PEVAČICA! Napale je SESTRE JELENE MARJANOVIĆ!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!