Connect with us

FILM

LOŠE VESTI! Miloš Avramović ODLOŽIO početak snimanja filma JUŽNI VETAR 2! A evo i za KADA!

Published

on

Vrelo sunce ovih dana usijalo je beogradski asfalt. U toj vrelini mnogi od nas priželjkuju da uskoro ponovo zaduva neki vetrić, a TV fanovi smatraju da bi bilo najbolje da to bude „Južni vetar 2“.

Veliki bioskopski, ali i televizijski hit za kratko vreme sa mnogo samopouzdanja osvojio je domaću javnost. Zbog toga se svi uveliko raduju nastavku, međutim, iz tabora „Južni vetar 2“ ne stižu baš dobre vesti.

Pročitajte još Danas je Mila iz serije IGRA SUDBINE, a karijeru je započela kao ZORICA u SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Znate li O KOME je reč…

Mada je bilo predviđeno da snimanja otpočnu za nešto više od dve nedelje, a ekipa je već na terenu u Knjaževcu gde je trebalo da padne prva klapa, Miloš Avramović je za Mondo otkrio da je početak snimanja zvanično odložen.

– Već smo snimanje pomerili sa 22. na 28. jul, a sada pratimo situaciju i radimo pripreme. Radićemo na otvorenom, a što se tiče dela posla u kancelarijama uvedene su mere, maske, dezinfekcija, barijere… Uskladićemo se s merama i guramo dalje. Niko ne zna šta će da se dešava u narednom periodu, da li će situacija da se smiri, ali imamo lufta i vremena da se sve okrene na bolje. Ne samo za nas, ekipu i rad na filmu i seriji, već za sve nas – poručio je autor projekta Miloš Avramović ističući da je u novonastaloj situaciji ponovnog širenja koronavirusa u zemlji, bezbednost glumaca i radnika na filmu – najvažnija. Zbog toga, kako kaže Avramović, postoji pogućnost i za naknadnim odlaganjima velikog starta.

Pročitajte još Novi ŠOK u seriji IGRA SUDBINE: Nada će izgubiti BEBU!

– Trebalo je da snimamo pre cele ove situacije, pa smo pomerili za leto. Sad imamo te nove mere i ako se pogorša situacija ponovo ćemo odložiti snimanje.  Situacija s korona virusom i mere kojih svi moramo da se pridržavamo, predstavljaju veliki izazov! Samo snimanje će biti sporije i skuplje. Kasnićemo da bi se sve obezbedilo očistilo… Oni koji prvi ‘istrče na teren’, njima će biti najteže. Ogromna stavka postaju zaštitna sredstva za ekipu – maske za sto ljudi, po više puta, pa dezinfekciona sredstva… – tvrdi reditelj, dodajući da se nada da će korona uskoro popustiti jer “Južni vetar 2” uključuje niz masovnih scena. Kao i onih intimnih.

Pročitajte još Dejan Maksimović zvezda serije PREŽIVETI BEOGRAD – Žanko nije negativac! On je beogradski mangup ČISTOG SRCA!

– Šta sad? Da li bi pre takvih scena trebalo glumci da mi donose potvrde da nemaju virus?! To niko ne zna – smatra Avramović, otkrivši da ništa bolja situacija nije ni kada je reč o scenama koje će se snimati u inostranstvu.

Južni vetar 2 Miloš Avramović

– Gore je nego ovde. Mere kao da su napravljene da bi odustali od snimanja. Savetuju da svaki član ekipe na set dolazi svojim kolima. Gde bismo se mi parkirali kada je snimanje u centru? Ili, onda, savet da se dovoze kombijem, ali da u kombiju budu na metar udaljenosti. Pa, to nije dovoljno. Apsurdno je i bolje je sačekati da se stvari normalizuju.Ne znamo kako će to da izgleda i da li će da utiče na finalni proizvod. Ako budem video da će sve to uticati na kvalitet filma i ugroziti ga, ja ću ga odložiti – zaključuje Avramović.

Pročitajte još 10 činjenica koje niste znali o seriji “Selo gori, a baba se češlja”: Milašin nije pisan za Mandu, nećete verovati ko je odbio OVU ULOGU…

Foto Promo

Advertisement