Connect with us

FILM

Miloš Biković, zvezda filmova JUŽNI VETAR, HOTEL BEOGRAD I SLUGA – Nikada ne bih glumio u SAPUNICI!

Published

on

Miloš Biković bez mnogo sumnje trenutno je najpopularniji i najtraženiji domaći glumac kako u našoj, tako i u ruskoj kinematografiji. Ovu godinu za Miloša Bikovića obeležili su naslovi poput Južnog vetra, Hotela Beograd, nešto ranije bio je to Sluga, a uskoro nam sledi Budi bog s nama i drugi deo filma Južni vetar. Ipak, kako je Biković, gostujući u emisiji TV lica… kao sav normalan svet objasnio – on u svojoj karijeri ima mnogo manje uloga nego njegove kolege.

Pročitajte još IGRA SUDBINE: Matija skida rukavice – ALEKSA MORA DA UMRE! Vreme je ZA PRLJAVU IGRU!

– Razlog tome je pre svega što sam uglavnom glumio glavne role. Da je bilo sporednih, verovatno bih imao mnogo više. Ovako bi se moj uspeh mogao pre meriti u nekoj minutaži, nego po broju uloga – kaže glumac i dodaje da je pre epidemije korona virusa samo u Rusiji ove godine imao 12 ponuda.

Pročitajte još LOŠE VESTI! Miloš Avramović ODLOŽIO početak snimanja filma JUŽNI VETAR 2! A evo i za KADA!

milos-bikovic-juzni-vetar

– Moj agent zna šta je to što ja mogu da prihvatim, a šta odbijam, pa mi nudi samo ono što zna da ću razmotriti. Bilo je tu još nekih sedam-osam ponuda za koje sam u startu rekao ne. Reč je o projektima koji pre svega u produkcijskom smislu ne zadovoljavaju standarde. Ne bih se, recimo, nikada pojavio u nekoj sapunici ili seriji koja je po kvalitetu loša – istakao je Biković čiji bi Hotel Beograd trebalo svečano da zatvori ovogodišnji Filmski festival na Paliću, a koji u bioskope komšijske Bugraske stiže 10. jula.

Pročitajte još Miloš Biković OTKRIVA – Morao sam da se BORIM za Maraša! Na kastingu bili PETAR STRUGAR, ALEKSANDAR RADOJIČIĆ i PETAR BENČINA!

Foto Promo

Advertisement