Connect with us

FILM

HIT! Zvezda filma AVATAR u BEOGRADU! U srpskoj prestonici SNIMA NOVI FILM! Evo o kome je reč…

Published

on

Holivudski hit horor film „Ne diši“ uskoro dobija nastavak. Vest o nastavku oduševila je mnoge, ali će ljubitelje ovog žanra u Srbiji oduševiti činjenica da se nastavak snima baš u našoj zemlji.

Pročitajte još Ovo SIGURNO niste znali o seriji SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Evo kako je Olga Odanović PREVARILA seljake iz sela KUKLJIN!

U Srbiju je već stigao glavni glumac ovog filma Stiven Lang, a kako se šuška u producentskim krugovima prestonice, ovde će biti punih 12 nedelja. Izvidnica je stigla da proveri lokacije na kojima će se snimati delovi nastavka, a njen deo je i Stiven Lang.

Pandemija korona virusa zaustavila je snimanja u Holivudu, pa je velika čast što je našoj državi ukazano ovoliko poverenje. Mada, poslednjih godina Srbija i jeste veoma visoko pozicionirana na lestvici zemalja u kojima je dobro praviti TV i filmski sadržaj.

Pročitajte još Glumica IVA ŠTRLJIĆ otkriva za FILM I TV – Evo zašto DIJANA ERSKI, junakinja serije IGRA SUDBINE, nosi SAMO JEDNU RUKAVICU!

Prema nekim proračunima, priča se da bi ekipa nastavka horora “Ne diši“ mogla da u Srbiji potroši oko osam miliona dolara za produkciju.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO: OTKRIVAMO koji glumac iz serije UBICE MOG OCA gostuje u drugoj sezoni DRŽAVNOG SLUŽBENIKA!

Uz „Ne diši“ iz 2016. godine, koji je na IMDb ocenjen sa viskih 7.1 poena, Stiven Lang najpoznatiji je po ulozi u čuvenom „AvataruDžejmsa Kameruna čiji nas nastavci tek očekuju i u kojima će igrati Lang. Do tada Lang snima drugi deo „Ne diši“ kojeg će režirati Rodo Sajages i vraća nas njegovom liku Normanu Nordstormu, slepom veteranu Golfskog rata. Prvi deo kojeg je režirao Fede Alvarez zaradio je  157 miliona dolara, uz sjajne kritike i veliku popularnost kod publike.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO: Ovo su NOVE SERIJE koje ove jeseni gledamo na TV!

 Takođe, ovdašnja publika mogla je da gleda i u epizodnoj ulozi u seriji „Nijanse plave“ na kanalu FOX CRIME kao Terensa Linklatera. U tri epizode delio je kadar sa Dženifer Lopez i Rejem Liotom.

Foto Promo

Advertisement