Connect with us

Top Story

HIT! Dejan Stanković postao GLUMAC! Dobio VELIKU ulogu u seriji DRIM TIM! A evo i KOJU!

Published

on

Naš poznati fudbaler Dejan Stanković dobio je ulogu u novoj seriji u režiji Dejana Zečevića – Drim tim. Snimanje serije planirano je na stadionu Trudbenik u Zvezdarskoj šumi, a Stanković je pre nekoliko večeri svoje scene snimao u društvu svog prijatelja Nenada Milijaša i Lazara Ristovskog.

Pročitajte još Ovo SIGURNO niste znali o seriji SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Evo kako je Olga Odanović PREVARILA seljake iz sela KUKLJIN!

„Prvi put sam pred kamerama u ovakvom projektu. Kad vas pozove legenda kao što je Lazar Ristovski, nema odbijanja. Ovo je za mene veliko zadovoljstvo. Znam šta treba da igram. Mislim da je lepo da se ispriča jedna ovakva priča. Imao sam priliku da upoznam jednog od braće Olaverić i mislim da mi je sudio utakmicu kao kadetu. U životu, kao i na filmu, čuda se dešavaju, pa u sportu nije nemoguće da neki mali klub napravi veliki uspeh. Samo ja mogu da igram Dejana Stankovića. Šalim se, naravno da bih dopustio i nekom drugom. Ne znam ko bi mogao da me odglumi. Imam drugare koji su glumci, pa neka se oni dogovore“, rekao je on.

Pročitajte još Glumica IVA ŠTRLJIĆ otkriva za FILM I TV – Evo zašto DIJANA ERSKI, junakinja serije IGRA SUDBINE, nosi SAMO JEDNU RUKAVICU!

Serija-Dream-team_Vladimir-Lucic-i-Lazar-Ristovski

Prvi put na filmu glumio je i Nenad Milijaš. Za razliku od fudbalskog terena, Nenad je morao da nosi odelo.

„Dobio sam šansu, pa ću gledati da je iskoristim. ‘Drim tim’ je važan jer se promovišu sport i mali klub koji ima velike želje“ poručio je bivši kapiten Crvene zvezde.

Pročitajte još OTKRIVAMO Ovako izgleda ARAPSKA BESA!

Serija je inspirisana istinitim događajem, koja prati lik fudbalskog fanatika i oca jedanaest sinova – Ilije Ike Srdića.

Čuveni srpski glumac i producent Lazar Ristovski, koji tumači lik Ike, najavio je početak snimanja 12 epizoda ove serije, u produkciji Telekoma Srbija i Zilion filma.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO: OTKRIVAMO koji glumac iz serije UBICE MOG OCA gostuje u drugoj sezoni DRŽAVNOG SLUŽBENIKA!

Pored Lazara Ristovskog, Dejana Stankovića i Nenada Milijaša u seriji ćemo videti i Tanju Šojić, Milutina Mimu Karadžića, Jelisavetu Orašanin i mnoge druge.

Foto Promo

Advertisement