Connect with us

TV

EKSKLUZIVNO: OTKRIVAMO koji glumac iz serije UBICE MOG OCA gostuje u drugoj sezoni DRŽAVNOG SLUŽBENIKA!

Published

on

Serija “Državni službenik” jedan je od najiščekivanijih ovogodišnjih projekata koji  prvom sezonom – provokativnom i donekle revolucionarnom za domaći serijski program, okupio armiju obožavalaca spremnih za nastavak avantura agenta Lazara Stanojevića i njegove ekipe.

ročitajte još Rusi ODUŠEVLJENI – ova SRPSKA GLUMICA je VAŠ novi MILOŠ BIKOVIĆ!

Državni službenik” na domaće male ekrane doneo je žanr koji je u svetu već decenijama među najtraženijim i najgledanijim, a koji se u domaćoj produkciji, da li zbog straha od suda javnosti, ili nedostatka ljudi zrelih i kompetentnih da državnu službu “uhvate” za glavu i rep i pretoče takozvanu “duboku državu” u kvalitetan scenario po svetskim standardima, nije dovoljno eksploatisao.

Pročitajte još OTKRIVAMO: Ovo su NOVE SERIJE koje ove jeseni gledamo na TV!

U drugoj sezoni Lazar Stanojević (Milan Marić) imaće zadatak da stane na put opasnom hakeru kog igra Nikola Rakočević, ali to neće biti jedino iznenađenje koje nas očekuje u nastavku ove serije.

Po ugledu na uspešne projekte ovog žanra koje smo imali priliku da vidimo na zapadu, Državni službenik već u prvoj sezoni uveo je popularni krosover te smo imali priliku da vidimo gostovanje inspektora policije Predraga Marjanovića (Tihomir Stanić) iz serije „Ubice mog oca„.

Pročitajte još HIT! Miloš Biković i Andrija Milošević u MUZIČKOJ KOMEDIJI – PLAVI SAFIR!

I u drugoj sezoni „Ubice mog oca“ gostuju, ali ovog puta Marićevom Lazaru, kako FILM i TV ekskluzivno SAZNAJE, u pomoć priskače niko drugi do forenzičar Sava, čiji nam je lik dočarao glumac Slavko Štimac.

PROČITAJTE JOŠ: Miloš Biković – Srbija treba da snimi novi BOJ NA KOSOVU! Sa holivudskim zvezdama! Budžet – 15 MILIONA DOLARA!

Foto Promo

Advertisement