Naslovna TV EKSKLUZIVNO: OTKRIVAMO koji glumac iz serije UBICE MOG OCA gostuje u drugoj...

EKSKLUZIVNO: OTKRIVAMO koji glumac iz serije UBICE MOG OCA gostuje u drugoj sezoni DRŽAVNOG SLUŽBENIKA!

Serija “Državni službenik” jedan je od najiščekivanijih ovogodišnjih projekata koji  prvom sezonom – provokativnom i donekle revolucionarnom za domaći serijski program, okupio armiju obožavalaca spremnih za nastavak avantura agenta Lazara Stanojevića i njegove ekipe.

ročitajte još Rusi ODUŠEVLJENI – ova SRPSKA GLUMICA je VAŠ novi MILOŠ BIKOVIĆ!

Državni službenik” na domaće male ekrane doneo je žanr koji je u svetu već decenijama među najtraženijim i najgledanijim, a koji se u domaćoj produkciji, da li zbog straha od suda javnosti, ili nedostatka ljudi zrelih i kompetentnih da državnu službu “uhvate” za glavu i rep i pretoče takozvanu “duboku državu” u kvalitetan scenario po svetskim standardima, nije dovoljno eksploatisao.

Pročitajte još OTKRIVAMO: Ovo su NOVE SERIJE koje ove jeseni gledamo na TV!

U drugoj sezoni Lazar Stanojević (Milan Marić) imaće zadatak da stane na put opasnom hakeru kog igra Nikola Rakočević, ali to neće biti jedino iznenađenje koje nas očekuje u nastavku ove serije.

Po ugledu na uspešne projekte ovog žanra koje smo imali priliku da vidimo na zapadu, Državni službenik već u prvoj sezoni uveo je popularni krosover te smo imali priliku da vidimo gostovanje inspektora policije Predraga Marjanovića (Tihomir Stanić) iz serije “Ubice mog oca“.

Pročitajte još HIT! Miloš Biković i Andrija Milošević u MUZIČKOJ KOMEDIJI – PLAVI SAFIR!

I u drugoj sezoni “Ubice mog oca” gostuju, ali ovog puta Marićevom Lazaru, kako FILM i TV ekskluzivno SAZNAJE, u pomoć priskače niko drugi do forenzičar Sava, čiji nam je lik dočarao glumac Slavko Štimac.

PROČITAJTE JOŠ: Miloš Biković – Srbija treba da snimi novi BOJ NA KOSOVU! Sa holivudskim zvezdama! Budžet – 15 MILIONA DOLARA!

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

HIT! Tihomir Stanić snima seriju NOBELOVAC o Ivi Andriću! Uloge dobijaju Dara Džokić, Branka Katić, a EVO ko će glumiti ANDRIĆA!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

FILM i TV vas vodi na snimanje filma i serije TOMA! Ovako je bilo na AVALI! (FOTO)

Krajem jula 2020. godine počela je realizacija igranog filma „Toma“ u režiji Dragana Bjelogrlića (reditelj filmsko-televizijskog serijala „Montevideo“ i tvorac serije „Senke...

Milica Pavlović na STUBU SRAMA zbog serije PEVAČICA! Napale je SESTRE JELENE MARJANOVIĆ!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!