Connect with us

TV

Serije KOSTI, MOČVARA i MAMA I TATA IGRAJU SE RATA premijerno na SARAJEVO FILM FESTIVALU!

Published

on

U sklopu ovogodišnjeg programa PRETPREMIJERE SERIJE 26. Sarajevo Film Festivala, publici će biti predstavljene tri serije koje gledaoci širom Balkana željno iščekuju, a koje će se tek u sezoni jesen-zima naći na programima regionalnih TV kuća. Svaku od njih odlikuje zanimljiva priča, sjajna glumačka postava i visok produkcijski nivo.

Pročitajte još Mima Karadžić za FILM i TV OTKRIVA: NEĆU više da snimam u CRNOJ GORI! A evo i ZAŠTO…

U programu PRETPREMIJERE SERIJE publika će imati priliku ekskluzivno na filmskom platnu pogledati prve dve epizode prvih sezona, te susresti se s ekipama serija: KOSTI, MAMA I TATA SE IGRAJU RATA i MOČVARA. Dramske serije u ovom programu međusobno se natiču za Nagradu publike, čiji je sponzor BH Telecom.

Pročitajte još OTKRIJTE sva proročanstva SIMPSONOVIH – Od pametnih telefona do KORONA virusa! I to nije SVE…

Rađena prema tekstu Nikole Pejakovića, scenariste serije VRATIĆE SE RODE, i u režiji Saše Hajdukovića, dolazi nam lokalna produkcija, serija KOSTI. Deo trilogije, serija prati dvojicu otuđenika koji, pogođeni ratnim traumama, ne mogu da se uklope u razoreno i korumpirano društvo. Festivalska publika će imati priliku da pogleda i epizode serije MAMA I TATA SE IGRAJU RATA, u produkciji RTS-a i Filmkombajna. Režiju potpisuju Gordan Kičić i Vladimir Tagić, jedan od autora popularne serije JUTRO ĆE PROMENITI SVE. U programu se takođe nalazi i serija MOČVARA reditelja Olega Novkovića, sa sjajnom regionalnom glumačkom postavkom, Goranom Bogdanom, Stefanom Trifunovićem i Borisom Isakovićem u glavnim ulogama.

Pročitajte još TOP 11 ČINJENICA koje niste znali o filmu MARATONCI TRČE POČASNI KRUG: Zoran Radmilović nije bio planiran za ulogu Bilija Pitona. Evo ko je trebalo da glumi…

Foto Promo

Foto Promo

Advertisement