Connect with us

TV

LUKA RACO za FILM I TV otkriva – EVO čime ću se baviti kad se UMORIM OD SERIJA!

Published

on

Piše Dijana Maksimović

Luka Raco je preko noći osvojio  simpatije gledalaca telenovele „Igra sudbine„. Nakon zapaženih uloga u serijama  „Sinđelići“ i „Nemanjići – rađanje kraljevine“ kao i filma „Saga o tri nevina muškarca„, uloga Alekse u „Igri sudbine“  je pokazala da na ovog mladog glumca domaća kinematografija u budućnosti  itekako može da računa.

Pročitajte još OTKRIVAMO! Evo ko u filmu i seriji TOMA igra LEPU LUKIĆ i TOZOVCA!

Na početku emitovanja ove popularne serije, Luka je izjavio da nema nikakve sličnosti sa Aleksom. Međutim, Aleksa se tokom serije „menja“ i postaje sušta suprotnost.

-To sam izjavio na samom početku serije jer ipak nisam hteo da gledaocima otkrivam pomenutu transformaciju Aleksine ličnosti tokom serije. Sada već mogu slobodno da kažem da novi Aleksa i ja imamo  zajedničkih osobina ali da isto tako dosta učim privatno od samog Alekse, da li kroz njegove greške ili kroz njegove promene životnih stavova. Sve u svemu, ovo je jedna velika i divna škola. Nisam ni sanjao da će serija dostići ovakav uspeh ali zahvaljujući divnim ljudima, sa kojima sarađujem, izgleda da smo to i uspeli – priča Raco.

Pročitajte još HIT! BAĆA postao PLAVUŠAN! Pogledajte kako BAĆI stoji PLAVA KOSA! JUŽNI VETAR 2 samo što NIJE!

Luka je od malena pohađao dramske sekcije i glumačku školu. Razmišljao je i da konkuriše na Fakultetu dramskih umetnosti ali se, sticajem okolnosti, nije oprobao u tome. Diplomirao je bankarstvo i finansije na Beogradskoj bankarskoj akademiji. Zanimljivo je da se oprobao i kao pisac knjige „Portret slikan rečima„, koja je naišla na odličan prijem kod čitalac.

Pre sedam godina glumac, pošto se bavio i manekenstvom,   učestvovao je na svetskom izboru „Mister International“ gde je predstavljao Srbiju i  gde je osvojio titulu za najbolje stilizovanog muškarca.

Pročitajte još Milica Milša OTKRIVA – Adu Kanački u seriji IGRA SUDBINE uskoro očekuje NEŠTO UŽASNO! Spremite SE!

Inače, sport je bio i ostao sastavni deo njegovog života. Od malena se bavi njime, ne samo zbog kondicije, već i zbog zdravlja i izgleda. Kaže da se trudi  i kada nije u teretani,  da sa punim kesama u rukama, vežba.
– Kada mami asistiram u kupovini, iz prodavnice često dok se penjemo stepenicama do našeg stana noseći kese nalik tegovim, spuštam ih i dižem, pa i na taj način vežbam. Mislim da iz navike to rade svi muškarci koji treniraju.
Luka je ranije četiri godine trenirao košarku, a tri i veslanje, probao je i krosfit, ali je zbog poslovnih obaveza sve to zamenio teretanom.
– Svakog dana se može izdvojiti sat vremena, ukoliko stvarno imate želju i volju za to, a meni to prija i ispunjava me. Nakon treniranja nikada nisam umoran, a dobijem i nalet pozitivne energije. Jednostavno, vežbanje pozitivno utiče na mene i ponekad je dobra stvar za kanalisanje negativne energije. Kada imam loš dan, bolje je da tu negativnu energiju „izbacim“ u teretani nego da izbacujem svađajući se sa kolegama, prijateljima ili porodicom.

Pročitajte još LUKA RACO, zvezda serije IGRA SUDBINE – BORIO bih se za SRCE DEVOJKE kao što je MILA!

Osim treninga, Luka dosta pažnje posvećuje i pravilnoj ishrani. Leti mu prija laganija hrana bazirana na voću, piletini, pirinču.
– Kada sam bio na Tajlandu, video sam da oni za doručak jedu ananas, lubenicu i eventualno malo nekog džema. Smatrao sam da ću posle tog obroka ostati gladan, ali porekao sam samog sebe. Fenomenalno je ukusno i zdravo i dobijete nalet energije koji je nesvakidašnji kada su visoke temperature u pitanju – priča glumac.  
Inače, za Lukinu pravilnu ishranu najzaslužnija je mama Radmila.
– Doručak je obično malo energetski jači, kao što su sir i jaja, da bih lepo započeo dan. Osim tri glavna obroka, tu su i obavezne užine između, u vidu šejkova. Ručak se sastoji od piletine i pirinča, a večera od ribe. Inače, nikada ne preskačem večeru i iskreno imam parolu da jedem uvek kada sam gladan bez obzira koliko je sati, ali to nekako bude prilagođeno. Pred spavanje ako jedem jaku hranu, teže zaspim i snove imam drugačije. Slatko ne volim da konzumiram, pa ni za svoje rođendane ne jedem torte. Testeninu obožavam i dva puta nedeljno obavezno pojedem pastu – ističe Luka.

Pročitajte još HIT! Sandra Afrika u filmu JUŽNI VETAR 2?

Od glumca saznajemo i da bi voleo da u budućnosti možda radi i neku TV emisiju o treningu.
– Ako bi emisija bila prilagođena mladima, odnosno mlađoj populaciji gledalaca, bilo bi to veoma dobro jer bi ih motivisalo da se bave sportom. Rado bih učestvovao u takvoj emisiji ukoliko bi postojala – tvrdi Luka Raco.

Pročitajte još TOP 10 ČINJENICA o serijalu LUDE GODINE: Ovo sigurno niste ZNALI – TITO zaustavio prikazivanje ŽIKINE DINASTIJE!

Foto Promo

Advertisement