Connect with us

FILM

Miodrag Radonjić PRIZNAJE – Nisam ŽENSKAROŠ kao BAĆA! I otkriva jednu veliku TAJNU koja će SVE OBRADOVATI!

Published

on

Miodrag Radonjić, koji je briljirao ulogom u filmu i seriji „Južni vetar“ u intervjuu za Informer otkriva da nije ni nalik svom junaku Baći, koji često menja devojke i svakoj govori: „Koliko ćeš Srpčića da mi rodiš?“ Glumac je već godinu dana u stabilnoj vezi sa Milicom Mikić, sa kojom bi voleo da osnuje porodicu.

PROČITAJTE JOŠ Nataša Drakulić za Film i TV OTKRIVA – MILICA PAVLOVIĆ je PUN POGODAK za ulogu PEVAČICE!

– U privatnom životu nisam ženskaroš kao Baća. Za razliku od njega, ja volim čvrstu i stabilnu vezu. Često menjanje partnera ne može da zadovolji moje emotivne potrebe. Čovek je stvoren da pored sebe ima nekog kome može potpuno da veruje i ko će da mu bude podrška, ali i da ga kritikuje kada zatreba – kaže Radonjić na početku razgovora i dodaje kako bi voleo da se skrasi pored sadašnje izabranice.
– Milica i ja planiramo venčanje. Spreman sam da postanem tata i voleo bih da imam mnogo dece. Svoj intimni život čuvam za sebe i nisam neko ko mnogo priča o tome u javnosti.

PROČITAJTE JOŠ HIT! Milica Pavlović OTKRIVA koja scena u seriji PEVAČICA je najviše PLAŠI!

Milica je po struci psiholog, a Miki i ona su se upoznali na jednoj proslavi. Naš sagovornik otkriva šta najviše voli kod svoje devojke.
– Njenu neposrednost, sigurnost i otvorenost ka životu. Ona nikada ne ustukne pred nekim problemom ili preprekom. Veoma je stabilna i sigurna u sebe. Naši stavovi se podudaraju u mnogim situacijama i to je ono što nas čvrsto veže.

Pročitajte još Lidija Vukićević OTKRILA koga će igrati u seriji IGRA SUDBINE! OVO niste očekivali…

Foto Instagram

Izvor Informer

Continue Reading
Advertisement