Connect with us

Featured

HIT! Milica Pavlović OTKRIVA koja scena u seriji PEVAČICA je najviše PLAŠI!

Published

on

Milica Pavlović igra glavnu žensku ulogu u seriji „Pevačica“, a nedavno je za Informer progovorila o tome koje se scene najviše plaši!

Pročitajte još SEKA SABLIĆ: EVO zašto me reditelji nikada NISU angažovali za LJUBAVNE SCENE!

– Drugačije nego na ono što sam ja navikla, ali glumci su divni. Stvarno mi svi pomažu. Najveću tremu imam pred poljubac sa Timotijevićem, ali računam na to da će me opustiti. Imam odlične saradnike koji mi pred svaku scenu objašnjavaju šta da očekujem od partnera i podsećaju me na scenario – ističe Pavlovićeva.

Pročitajte još VOJIN ĆETKOVIĆ je morao da uradi OVO da bi igrao u filmu ZONA ZAMFIROVA

Pevačica „Granda“ je na snimanju serije odlučila da sa publikom podeli par detalja vezanih za pripremu uloge.

– Volim da se probudim ranije i da se istuširam hladnom vodom, jer mi to pomaže da razbistrim misli. Onda naravno sledi doručak i neki ceđeni sok koji volim da ponesem sa sobom i popijem dok se vozim ka setu – objašnjava Milica, dodajući da je veoma izazovno ostati u koraku sa scenama koje se snimaju, jer se one ne snimaju po redosledu već u zavisnosti od lokacija.

Pročitajte još Nataša Drakulić za Film i TV OTKRIVA – MILICA PAVLOVIĆ je PUN POGODAK za ulogu PEVAČICE!

– Svi mi mnogo pomažu, pripremaju me za snimanja. Objašnjavaju mi ko je kakav, pripremaju me za energiju različitih glumaca. Ne nosi svaki glumac istu energiju i zato je važno da se ja pripremima na te zajedničke scene. Tako kada je trebalo da snimam sa Danicom maksimović, rekli su mi – Danica je takva da će da dođe i privuče pažnju svih na setu. Ona je dominantna, ali ti zadrži svoj fokus i prati svoju priču. I to mi je mnogo pomoglo – priznaje Milica.

Pročitajte još Igra sudbine 136. epizoda – utorak, 1. septembar: ŠOK! Lila će UBITI Donku? Aleksa IDE U ZATVOR?

Foto Prinstskrin

Izvor Informer

Continue Reading
Advertisement