Connect with us

Featured

Završeno snimanje serije KRALJ! Pogledajte kako je izgledala POSLEDNJA KLAPA!

Published

on

Ekipa Nova.rs večeras je prisustvovala poslednjoj klapi serije „Kralj“ reditelja Zdravka Šotre. Na setu je bilo više od 160 ljudi, a jedna od glavnih glumica, Tamara Aleksić, koja u seriji tumači lik kraljice Marije, iznenadila je Šotru, prerušivši se u muškarca sa šeširom i brkovima.

Pročitajte još Stigao prvi nezvaničan trejler za film KOŠARE! Pogledajte VIDEO

Scenario za seriju “Kralj” napisan je prema romanu Vuka Draškovića “Aleksandar od Jugoslavije” u produkciji “United medije”. Serija je okupila neka od najvećih imena srpskog glumišta. Tamara Aleksić, jedna od glavnih glumica u seriji, govorila je o svom iskustvu na setu i navela da je zbog potreba snimanja morala drastično da promeni svoj fizički izgled.

Pročitajte još ŽIGOSANI U REKETU se VRAĆAJU na male ekrane! A evo i KADA!

Kralj

“Svi smo morali da prođemo optšu obuku, a produkcija Vision Team nam je omogućila i časove francuskog i rumunskog, časove vožnje za neke koje ne voze, pomoć kod nutricioniste. Ja sam recimo morala da se ofarbam i da se ugojim sedam kila”, ispričala je Aleksić.

Pročitajte još Šta nam donose NOVE EPIZODE serije IGRA SUDBINE – ADI će se dogoditi nešto STRAŠNO! Luka i Sofija se RAZVODE? A Nada gubi DETE?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement