Connect with us

Top Story

Šta nam donose NOVE EPIZODE serije IGRA SUDBINE – ADI će se dogoditi nešto STRAŠNO! Luka i Sofija se RAZVODE? A Nada gubi DETE?

Published

on

Pročitajte OBAVEZNO Igra sudbine 140. epizoda – Ada se okreće PROTIV VUKAŠINA! ON hoće da je UBIJE!

Mnogo bola, sitnih radosti i velikih pakosti donele su dosadašnje epizode serije „Igra sudbine„. Naravno, ne smemo da zaboravimo i jednu bebu. A šta nas čeka u nastavku? Moglo bi se reći isto to. Ali ne i istim redom.

Pročitajte još JADRAN MALKOVIČ, junak serije AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA otkriva za FILM I TV – I muškarci imaju DUŠU! Nismo svi STENE!

Turbulentna je bila završnica ove nedelje uz Igru sudbine. Bilo je stresno gledati Adu Kanački kako je na prevaru zagrizla otrovanu „udicu“ Sofije Šubarević. Kao i svaki zlikovac, i Sofija je svoje smrtonosno oružje gurnula u ruke nevinoga, kako bi sa sebe sprala krivicu. Ne znajući da u rukama svojoj majci nosi „šoljicu ludila“, a ne samo toplog čaja, Luka je Sofijine snove pretvorio u realnost.

Pročitajte još BIRAMO NAJBOLJI GLUMAČKI PAR: Glasanje od 1. septembra, odlučuju čitaoci, evo ko su kandidati (FOTO)!

Ludilo u koje je Ada skliznula posle nekoliko gutljaja okrenulo ju je protiv njenih najbližih. Prvo je Višnju, a zatim i Vukašina proglasila ubicama koje žele da joj uzmu sve. Luka je poslednja slamka nade za koju se drži. A ta slamka lako se lomi u Sofijinim rukama. Šta će nam doneti Igra sudbine u novim epizodama.

Pročitajte još NEĆETE VEROVATI! Evo koji VELIKI srpski glumac je PRVI otkrio SLOBODU MIĆALOVIĆ! A bila je tek DEVOJČICA… (VIDEO)

Prema scenariju originalne kolumbijske telenovele Nuevo rico, nuevo pobre očekuje nas šok za šokom. Naravno, ostaje veliko pitanje hoće li se taj haos zahvaljujući spisateljskom peru Žarka Jokanovića pretočiti i na srpsku verziju. U svakom slučaju sledi jedna ogromna strahota, jedan rakid i jedna SMRT.

Pročitajte još Luka Raco, zvezda serije IGRA SUDBINE priseća se svog PRVOG dana u ŠKOLI! I evo KOGA NE MOŽE da ZABORAVI!

Za početak, da krenemo od one koja seriju i nosi. Bude li se kreativni tim u osnovama držao originala videćemo da Adino veštački izazvano ludilo uzima velikog maha! Usled neuračunljivosti Matija i Sofija veštom igrom Adu bi mogli da ostave bez kuće i imanja. Naša junakinja našla bi se na ulici. Sve to odraziće se i na njeno zdravlje koje će ovog puta biti SMRTNO UGROŽENO. Ali nećemo vam otkriti KAKO. Zato ćete morati da gledate seriju.

Pročitajte još VOJIN ĆETKOVIĆ je morao da uradi OVO da bi igrao u filmu ZONA ZAMFIROVA

Sofija se, međutim, tu neće zaustaviti. Iskoristiće ljubavne varnice koje sevaju između Luke i Une na najgori mogući način. Jedna od opcija je i OPTUŽBA ZA NEVERSTVO, koja će rezultirati njihovim razvodom. Kao odštetu za pretrpljeni stres Sofija bi mogla da dobije i Lukin deo imanja Kanačkih. Na taj način, ona i Matija, koji će prigrabiti Lilino nasledstvo konačno će IMATI SVE!

Pročitajte još ŠOK! Lidija Vukićević rekla ZBOGOM KOVRDŽAMA! Glumica se zbog uloge u IGRI SUDBINE odrekla LOKNI? EVO kako sada IZGLEDA!

A šta će biti Aleksom i Milom? Pa može se reći da i njih čeka uzbudljiv period, i da će u svemu tome važnu ulogu odigrati nove junakinje koje igraju Lidija Vukićević i Mina Lazarević.

Igra-sudbine-113-Nada-i-Mila

Pročitajte još Goran Bogdan ODUŠEVLJEN srpskim SERIJAMA – Srbija je HOLIVUD za BALKAN!

I za kraj, tužne vesti. U originalnoj seriji, lik koji u našoj seriji tumači Milica Tomašević, dakle lik Nade, uskoro će – izgubiti bebu. Ovo bi za nju trebalo da bude veliki šok zbog kog će u potpunosti promeniti ličnost. U originalu Nada postaje manekenka i prava vamp žena koja više nikome neće dozvoliti da je povredi. A da li će se Nadin lik tako ravijati i u „Igri sudbine“ – tek ćemo videti.

Pročitajte još Miloš Timotijević za FILM I TV OTKRIVA – Kakav je osećaj biti DEČKO Milice PAVLOVIĆ!

Foto Prva

Advertisement