Connect with us

Featured

HIT! Mirjana Bobić Mojsilović OTKRIVA koga će glumiti u seriji AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA!

Published

on

Romani Mirjane Bobić Mojsilović „Azbuka mog života“ i „Muška azbuka“ pretočeni su u scenario serije koju kao reditelj potpisuje Jelena Bajić Jočić. Tim scenarista uradio je, prema rečima autorke romana, odličan posao za seriju „Azbuka naših života“, koja se radi u koporodukciji sa Telekomom Srbije.

Pročitajte još Snima se novi “Vidimo se u čitulji”! Stižu BEOGRADSKI KLANOVI!

– Kada date svoja dela u ruke scenaristima, to je kao da svoje dete dajete nekom drugom na čuvanje, ali na neograničeni period – iskrena je naša poznata književnica. – Ipak, Jelena Bajić Jočić, zajedno sa dvoje mladih talentovanih scenarista, Milicom Jeftić i Borisom Grgurovićem, napravili su sjajan tekst. Spojili su dva romana slične tematike, a koji imaju različit ugao sagledavanja braka, ljubavi, vernosti, razvoda.

Pročitajte još MOČVARA 1. epizoda: VUK KOSTIĆ – SJAJAN! Dopada li vam se MOČVARA?

Autorka romana prema kojima se snima serija u produkciji „Kontrast studija“ nije samo u zaglavlju serije potpisana samo – prema romanima Mirjane Bobić Mojsilović, ona u ovoj seriji ima i glumačku ulogu. Starije generacije sećaju se njenog glumačkog izleta u filmu „Nije nego“ snimljenog pre više od četiri decenije. Mirjana Bobić Mojsilović pojavila se u tom filmu sa sestrom bliznakinjom Zoricom Tomić, koja je danas poznati kulturolog, sociolog kulture i publicista.

Pročitajte još Stigao prvi nezvaničan trejler za film KOŠARE! Pogledajte VIDEO

– Ta uloga je samo jedan mali minjon, medaljon – kroz osmeh govori Mirjana. – Igraću jednu malu ulogu, a genijalna Jelena Bajić Jočić smislila je da glumim psihoanalitičarku moje junakinje iz romana. Ima li ičeg lepšeg od toga da pisac analizira lik kog je u romanu osmislio. U pitanju su dve scene samo, ali je svakako zanimljivo.

Pročitajte još ŽIGOSANI U REKETU se VRAĆAJU na male ekrane! A evo i KADA!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement