Connect with us

Featured

Drugo ime ljubavi – 10. septembar (Prva, 19.15): Karmela je spremna za NOVE KORAKE!

Published

on

Saša zove Boruta da raspravi s njim o mogućnostima vezanim za novac koji duguju ali Karlo ima ideju šta će reći meštanima. Meštani su podeljenog mišljenja i svađa je na pomolu.

Pročitajte još Igra sudbine 142. epizoda – četvrtak, 10. septembar: Nada će se RAZOČARATI u Strahinju! Da li je moguće da je OVO URADIO?

Julija insistira da Karlo vrati Kseniju na posao te odlazi sama u nabavku namirnica, a tamo se događa nešto sasvim neočekivano.

Pročitajte još Igra sudbine 142. epizoda – četvrtak, 10. septembar: ŠOK! Aleksa će pomrsiti konce SOFIJI! Vraća se u Adinu kuću! Evo kako će Luka REAGOVATI?

Nakon posete Luki, Tamara odlazi kod Irene koja ima novu ideju kako se suprotstaviti Karlu. Irena prati Branka koji po Karlovom nalogu odlazi do banke. Kako bi došla do informacija, Irena izlazi na piće sa zaštitarom te saznaje korisne detalje koji mogu biti važni u borbi protiv Karla.

Pročitajte još HIT! RUSI ODLEPILI za MARAŠEM! JUŽNI VETAR na listi TOP 10 najiščekivanijih SERIJA u RUSIJI OVE JESENI!

Nakon što je dobila potpisane papire za razvod, Karmela konačno počinje da se oseća slobodno. Odlazi kod Šiška i daje mu do znanja da se situacija promenila, a on joj takođe odgovara da je spreman za nove korake.

Pročitajte još Snima se novi “Vidimo se u čitulji”! Stižu BEOGRADSKI KLANOVI!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement