Connect with us

Featured

Igra sudbine 142. epizoda – četvrtak, 10. septembar: Nada će se RAZOČARATI u Strahinju! Da li je moguće da je OVO URADIO?

Published

on

Pročitajte OBAVEZNO Igra sudbine 142. epizoda – četvrtak, 10. septembar: ŠOK! Aleksa će pomrsiti konce SOFIJI! Vraća se u Adinu kuću! Evo kako će Luka REAGOVATI?

Bolno je bilo gledati Adu Kanački kako se rastaje sa razumom i u novoj 141. epizodi serije Igra sudbine. Ipak, život joj je predodredio takvu – igru sudbine. Mladi Luka Kanački, misleći da joj svojim čajevima čini veliko dobro, nastavlja da je truje vodeći rođenu majku ka provaliji. A sve pod patronatom svoje naivne i nevine ženice – Sofije.

Pročitajte još Za ulogu SOFIJE u “MI NISMO ANĐELI 2” u “trci” bila i ova GLUMICA

Pročitajte još HIT! RUSI ODLEPILI za MARAŠEM! JUŽNI VETAR na listi TOP 10 najiščekivanijih SERIJA u RUSIJI OVE JESENI!

Donka, matija i ona rešeni su da Adu stave pod Lukino starateljstvo i proglase neuračinljovom. Adin oslonac, njena stena – Vukašin, polako se kruni pred bolom svoje gazdarice. A priče počinju da kolaju. Da nešto nije u redu sa njom saznaje i Ivan, a uskoro će te informacije doći i do Pančete i Dijane Erski. Nešto nije u redu.

Pročitajte još Snima se novi “Vidimo se u čitulji”! Stižu BEOGRADSKI KLANOVI!

Za to vreme ljubav u Pančetinom pansionu cveta, ili barem ima hrabre pokušaje. Strahinja je Nadi poslao buket cveća, inkogniti. Namera mu je da sazna da li je Nada pogodila od koga je cveće budući da je buket sastavljen samo od cvetova koje Nada voli. Ali avaj, prva se cveća dočepala Pančeta pomislivši da je buket od Janka koji se tu slučajno zatekao. Besna, lupa ga njemu o glavu, i ne znajući da se u njemu krije jedna velika TAJNA. Koja – možda ćemo saznati u narednoj epizodi.

Pročitajte još Stižu TRI filma i SERIJA o NIKOLI TESLI! Miloš Biković, Raša Bukvić i Katarina Radivojević dočaraće nam TESLU! A evo i KADA!

Rešena da prizna Nadi da zna za nju i Strahinju, Jelena se istrčava i otkriva joj da zna za cveće koje joj je Strahinja poslao. To će zabrinuti Nadu – zbog čega je Strahinja o tome pričao sa Jelenom? Počinje li to Nada ponovo da se hladi…

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement