Connect with us

Featured

Za ulogu SOFIJE u „MI NISMO ANĐELI 2“ u „trci“ bila i ova GLUMICA

Published

on

Prva asocijacija na glumicu Mirku Vasiljević svakako je uloga Sofije u filmu Srđana Dragojevića „Mi nismo anđeli 2“, ali manje je poznato da je još jedna glumica bila u užem izboru. Reč je o Mariji Bergam, koju smo upoznali u „Senkama nad Balkanom“. Tada trineastogodišnja Marija zajedno je sa Mirkom odlazila na časove kod čuvenog Mike Aleksića kako bi se što bolje spremile za ulogu Sofije u nastavku „Anđela“.

PROČITAJTE JOŠ ISTRAGE SA MAJORKE – večeras od 22.00 na FOX CRIME

– Zajedno sa nama u školici glume kod Mike Aleksića bile su Vaja Dujović i Iva Stefanović, ali one nisu bile u konkurenciji za ulogu – rekla je Mirka Vasiljević za „Informer“. – Reditelj Srđan Dragojević tražio je glumicu sa baš detinjastim licem, pa su odabrali mene.

PROČITAJTE JOŠ Igra sudbine 143. epizoda – petak, 11. septembar: HAOS! Pančeta OTKRIVA Ivanu – VIŠNJA je UBILA ADU!

Mirka se prisetila kako joj je na snimanju scene u kojoj voz uništava Nikolinu (Nikola Kojo) „ajkulu“ doživela malu neprijatnost. Naime, tokom njenog trka u zagrljaj ocu Nikoli, pukla joj je štikla. Ipak, trčeći na vrhovima prstiju niko nije ni primetio Mirkinu muku, jer je bilo važno da se scena snimi što pre i kavlitetnije, jer više nije bilo sitroena „ajkula“ za uništavanje.

Foto Promo

Advertisement