Connect with us

Top Story

MOČVARA 1. epizoda (12. septembar, RTS 1 u 20.05): Ko je brutalno ubio mladu majku? (VIDEO)

Published

on

MOČVARA 1. epizoda – Saznaj sve šta će se dešavati u 1. epizodi serije „Močvara“ i pogledaj trejler!

U subotu, 12. septembra, na RTS 1 u 20.05 premijerno gledamo 1. epizodu kriminalističke televizijske serije “Močvara”. Serija je nastala po scenariju Milene Marković i u režiji Olega Novkovića, u realizaciji izvršne produkcije “Firefly” i “Telekom Srbija”.

PROČITAJTE JOŠ: Za ulogu SOFIJE u “MI NISMO ANĐELI 2” u “trci” bila i ova GLUMICA

Ova napeta policijska priča o potrazi za manijakalnim serijskim ubicom, otkriva mračne tajne iz prošlosti i uvlači junake u spirale prevara, laži i tragičnih životnih iskušenja. Kroz serijal od 10 epizoda, videćemo priču o prijateljstvu koja počiva na zločinu i tajnama, a ujedno i predstavlja  ljude koji su istovremeno spasitelji i mučitelji, žrtve i dželati.

PROČITAJTE JOŠ: ŽIGOSANI U REKETU se VRAĆAJU na male ekrane! A evo i KADA!

Glavni junak je inspektor Nikola, koga igra Goran Bogdan. On prolazi kroz lični doživljaj suočavanja sa svojom mračnom prošlošću i svim njenim tajnama. Nikola veruje da njega i ubistva povezuje neka velika tajna, i taj osećaj ga prati tokom cele istrage. Ne podnosi bogate zbog svog porekla, kao ni kriminalce zbog svojih veza sa njima, ne podnosi pandure, jer ih nije podnosio dok je odrastao.

PROČITAJTE JOŠ: Stižu TRI filma i SERIJA o NIKOLI TESLI! Miloš Biković, Raša Bukvić i Katarina Radivojević dočaraće nam TESLU! A evo i KADA!

Serija „Močvara“, 1. epizoda

U prvoj epizodi serije “Močvara”, inspektor Nikola, bivši ratnik i novobeogradski huligan se susreće sa zločinom kakav nikad nije video u životu. Nakon brutalnog ubistva mlade majke Tijane Spasić, Nikola ponovo stupa u vezu sa svojom prošlošću i drugovima iz mladosti. U ovoj epizodi saznajemo na koji način su svi oni povezani sa istragom…

PROČITAJTE JOŠ: Snima se novi “Vidimo se u čitulji”! Stižu BEOGRADSKI KLANOVI!

Uloge tumače: Goran Bogdan, Stefan Trifunović, Jana Bjelica, Boris Isaković, Dejan Dedić, Nada Šargin, Marta Bjelica, Dubravka Kovjanić, Bojan Žirović, Miona Marković, Svetlana Bojković, Ana Franić, Tamara Dragičević, Milutin Milošević, Olga Odanović, Vuk Kostić…

  • Urednik serije za RTS: Marko Novaković
  • Kreatori serije: Milena Marković i Oleg Novković
  • Reditelj: Oleg Novković
  • Scenarista: Milena Marković
  • Direktor fotografije: Miladin Čolaković
  • Scenograf: Irena Marjanov
  • Kostimograf: Marija Nikolić
  • Kompozitor: Vojislav Aralica

Foto RTS/Promo

Advertisement