Connect with us

Featured

„KOSTI“ će nam pokazati da smo i DOBRI i LOŠI – od 21. novembra na RTS 1

Published

on

Postoji li granica između dobrih i loših, kako se stiže na vrh, a kako do dna društvene lestvice i kada dolazimo do „tačke pucanja“? Mnogo je pitanja, suštinskih i životnih, a na svako od njih dramski odgovor daće nova domaća serija „Kosti“ koja pred publiku premijerno stiže 21. novembra na Prvi program Radio-televizije Srbije, a gledaćemo je subotom i nedeljom od 20.00.

PROČITAJTE JOŠ Goran Bogdan otkriva SVE o svom JUNAKU iz serije MOČVARA – Nikola je BESAN PAS koji ŽRTVI skače PRAVO ZA VRAT! Mračni vitez kog…

„Kosti“ su ispovest o nama samima, kakvi smo i kakvi možemo da budemo – kaže scenarista Nikola Pejaković. – Serija i priča o toj sivoj zoni, o nemogućnosti da nacrtamo granice između dobrih i loših. Svi su i dobri i loši – samo ih razlikuje jedna stvar: želja za promenom, za pokajanjem, za ispovedanjem svojih grehova. Mi često imamo običaj da osudimo one koji tračare uz kafu, pričaju o drugima, ogovaraju. To je, čini mi se, samo jedan pokušaj da se ispovede sopstveni gresi i blatnjave tajne koje prljaju srce i dušu. I pošto ne postoji snaga za to, onda se okreću drugima, pričaju o drugima. Oni koji sebe otvore i pokažu svetu svoje najdublje, najintimnije stvari – strasti, grehove, strahove, sumnje, ti su na putu izlečenja.

PROČITAJTE JOŠ Igra sudbine 143. epizoda – petak, 11. septembar: Sofija će LUKI servirati NOVU LAŽ – Aleksa i Mila pričaju SVIMA da je ADA POLUDELA!

Reditelj Saša Hajduković ističe da sa velikim nestrpljenjem iščekuje početak prikazivanja serije, kao i reakcije publike.

– Uspeh koji je postigla serija „Meso“ pred nas je postavio novi izazov – podignuti standard u rediteljskom i produkcijskom smislu, ali zadržati izraz po kome je prvi deo trilogije bio prepoznatljiv. Verujem da smo u tome i uspeli, a potvrdu očekujemo i od gledalaca – kaže Hajduković.

PROČITAJTE JOŠ “JUGOSLOVENKA” se preselila u BEOGRAD! A evo i gde se snimaju nove epizode!

Sudeći prema reakcijama javnosti na nedavno objavljeni trejler, nije ni čudo što mnogi već sada „Kosti“ ocenjuju kao odličan triler koji ćemo gledati ove jeseni. Glavne uloge su poverene Jovi Maksiću i Ljubiši Savanoviću, a od 21. novembra pratićemo i sudbine likova koje su oživeli Dragan Mićanović, Aleksandar Đurica, Boris Isaković, Milica Janevski, Nikola Pejaković, Nikola Rakočević, Dejan Aćimović, Lea Sekulić i Nikolina Friganović.

Foto PROMO

Advertisement