Connect with us

Featured

EKSKLUZIVNO U Srbiji počelo snimanje EVROPSKOG horora „VAMPIR“ – EVA RAS u filmu BRANKA TOMOVIĆA!

Published

on

Glumica Eva Ras, mladi glumac Joakim Tasić, Nemanja Bajić, Gorica Regodić, zatim nemački glumac Judit Georgi  i mnogi drugi počeli su snimanje novog evropskog filma „Vampir“, koji stiže iz britansko-srpsko-nemačke produkcije, a u režiji Branka Tomovića, nemačkog autora srpskog porekla, koji u filmu igra i glavnu ulogu.

PROČITAJTE JOŠ Kraj serije “Okružen mrtvima” nakon 11. sezone – EVO KADA ćemo GLEDATI POSLEDNJU EPIZODU!

Ovo horor ostvarenje snima se na engleskom jeziku, ali na lokacijama u Srbiji i prati priču Arnauta (Branko Tomović), koji, nakon što je u Londonu svedočio zločinu, pokušava da nađe pogodno mesto za skrivanje. Ubrzo dobija ponudu za posao od šarmantne, ali surove Vesne (Gorica Regodić) da se brine o groblju u udaljenom malom selu u Srbiji. Arnaut ubrzo počinje da ima noćne more i vizije u kojima ga često posećuje misteriozna starica Draga (Eva Ras), koja mu otkriva mračne tajne. Jedini koji pokušava da mu pomogne i sačuva mu život jeste mladi seoski sveštenik kojeg tumači Joakim Tasić.

PROČITAJTE JOŠ MOČVARA 2. epizoda (13. septembar, RTS 1 u 20.05): Da li Kinez nešto zna što Nikolu može da odvede do ubice? (VIDEO)

Branko-Tomovic-Vampir

Tomović je nemački glumac srpskog porekla, koji je ostvario uloge u filmovima poput franšize “Born” i “Into the woods”, a “Vampir” mu je prvi dugometražni film za koji je radio i režiju i scenario.

– Naš film je inspirisan pričama o vampirima i misterioznim događajima u Srbiji početkom 1700. godine. Iz tog vremena potiču legende o prvim vampirima koji su potekli sa tih prostora. Iako je “Vampir“ postavljen u moderno doba, zasnovan je na tim mitovima, sujeverjima i folklore – objašnjava Tomović.

Foto PROMO

Advertisement