Naslovna FILM EKSKLUZIVNO U Srbiji počelo snimanje EVROPSKOG horora "VAMPIR" - EVA RAS u...

EKSKLUZIVNO U Srbiji počelo snimanje EVROPSKOG horora “VAMPIR” – EVA RAS u filmu BRANKA TOMOVIĆA!

Glumica Eva Ras, mladi glumac Joakim Tasić, Nemanja Bajić, Gorica Regodić, zatim nemački glumac Judit Georgi  i mnogi drugi počeli su snimanje novog evropskog filma “Vampir“, koji stiže iz britansko-srpsko-nemačke produkcije, a u režiji Branka Tomovića, nemačkog autora srpskog porekla, koji u filmu igra i glavnu ulogu.

PROČITAJTE JOŠ Kraj serije “Okružen mrtvima” nakon 11. sezone – EVO KADA ćemo GLEDATI POSLEDNJU EPIZODU!

Ovo horor ostvarenje snima se na engleskom jeziku, ali na lokacijama u Srbiji i prati priču Arnauta (Branko Tomović), koji, nakon što je u Londonu svedočio zločinu, pokušava da nađe pogodno mesto za skrivanje. Ubrzo dobija ponudu za posao od šarmantne, ali surove Vesne (Gorica Regodić) da se brine o groblju u udaljenom malom selu u Srbiji. Arnaut ubrzo počinje da ima noćne more i vizije u kojima ga često posećuje misteriozna starica Draga (Eva Ras), koja mu otkriva mračne tajne. Jedini koji pokušava da mu pomogne i sačuva mu život jeste mladi seoski sveštenik kojeg tumači Joakim Tasić.

PROČITAJTE JOŠ MOČVARA 2. epizoda (13. septembar, RTS 1 u 20.05): Da li Kinez nešto zna što Nikolu može da odvede do ubice? (VIDEO)

Branko-Tomovic-Vampir

Tomović je nemački glumac srpskog porekla, koji je ostvario uloge u filmovima poput franšize “Born” i “Into the woods”, a “Vampir” mu je prvi dugometražni film za koji je radio i režiju i scenario.

– Naš film je inspirisan pričama o vampirima i misterioznim događajima u Srbiji početkom 1700. godine. Iz tog vremena potiču legende o prvim vampirima koji su potekli sa tih prostora. Iako je ”Vampir” postavljen u moderno doba, zasnovan je na tim mitovima, sujeverjima i folklore – objašnjava Tomović.

Foto PROMO

Čekirajte Obavezno

“Okružen mrtvima” KONAČNO stiže na male ekrane – “SIGURNA PROPAST” 5. oktobra na kanalu FOX od 22.55

Čekanju je došao kraj! Dugo očekivna i iščekivana, popularna serija “Okružen mrtvima” vraća se 5. oktobra u 22.55 na kanal FOX, kada...

ŠOK! Razvode se ŠEHEREZADA i SULEJMAN VELIČANSTVENI!

Bračni par Halit Ergenc i Berguzar Korel koji su domaću publiku osvojili ulogama u “1001 noć” ponovo su u centru pažnje. Naime,...

Film “REALNA PRIČA” pretočen je u seriju “MAMA I TATA SE IGRAJU RATA” – na programu RTS od 17. oktobra.

Dogodovštine porodice Radisavljević koju je publika upoznala u filmu "Realna priča" nastavljaju se, a kreator serije i glavni glumac Gordan Kičić poručuje...

IGRA SUDBINE 151. epizoda – petak, 25. septembar: ŠOK! Ada pravi SAČEKUŠU Sofiji i LUKI u MATIJINOJ SOBI! GOTOVI SU!

Pročitajte još Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI! Konačno je došlo...

Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI!

Još jedno uzbudljivo veče uz seriju Igra sudbine proteklo je kao i uvek - žestoko. Bilo je tu svega, i intrige, i...