Connect with us

Featured

Urgentni centar 3. sezona – UTORKOM, SREDOM I ČETVRTKOM U 22.00 na TV PRVA!

Published

on

Napeto, dramatično i uzbudljivo i u novoj sezoni popularne serije koja prati tim koji je 24 sata na zadatku spasavanja ljudskih života.

Pročitajte još SJAJNE VESTI Počelo snimanje druge sezone serije DUG MORU! A evo i KAD stiže na MALE EKRANE!

Brojni gledaoci željno su iščekivali nove epizode popularne serije „Urgentni centar“ koja ponovo startuje 15. septembra na Prvoj televiziji i emitovaće se utorkom, sredom i četrvrtkom u 22h. Treća sezona donosi nam uzbudljive ali i tragične preokrete u životima svih koji rade u Urgentnom centru. Prva epizoda ostaviće publiku bez daha, snimljena je poput filma, a određeni događaji pokrenuće čitav niz dramatičnih zapleta koji će iznenaditi sve ljubitelje ove serije.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO U Srbiji počelo snimanje EVROPSKOG horora “VAMPIR” – EVA RAS u filmu BRANKA TOMOVIĆA!

Timu Urgentnog centra pridružuju se novi članovi, sestra Marta (Sloboda Mićalović), velika ljubav doktora Arsića iz srednjoškolskih dana kao i dr Aleksa Radak (Dragan Mićanović), Nemanjin i Martin najbolji prijatelj iz detinjstva. Počinje nova etapa Urgentnog centra pa ćemo tako pored dobro poznatih likova upoznati i dr Simonidu Konjović (Marija Vicković), Damjana Mešterovića (Milan Kolak), dr Maksima Uskokovića (Nikola Vujović), Marinu Velimirović (Anja Mit) i Ninu Nik Čević (Marina Ćosić).

Pročitajte još Kraj serije “Okružen mrtvima” nakon 11. sezone – EVO KADA ćemo GLEDATI POSLEDNJU EPIZODU!

Kroz celu sezonu gledaćemo pregršt ljubavnih afera u kojima će jedan lik biti glavni protagonista, a sam tim Urgentog centra suočiće se i sa smrću jedne omiljene koleginice, koja će tragično nastradati obavljajući svoju lekarsku dužnost…

Sve ovo i mnogo više, doživeće glavni likovi serije, koji se iz epizode u epizodu suočavaju sa ličnim problemima ali i najizazovnijim slučajevima u Urgentnom centru.

Jedna od zanimljivosti jeste da je glumac Ivan Jevtović koji tumači lik doktora Refika Petrovića, imao tu čast da režira jednu od epizoda treće sezone Urgentnog centra. Glumac je dugi niz godina i profesor na Fakultetu dramskih umetnosti: „Ova prilika koju sam dobio od produkcije da režiram je zapravo moj izazov, režirao sam pozorišne predstave ali režiranje prvi put sa četiri kamere, sa novim mogućnostima i što mogu da realizujem sve što mi padne na pamet, baš sam ponosan i zahvalan“, rekao Ivan za TV Prva.

Pročitajte još Igra sudbine 144. epizoda – utorak, 15. septembar: ŠOK! Matija će greškom popiti OTROVAN ČAJ! Sledi LUDILO!!!

Sinopsis

Uzbudljive, dramatične i potresne priče iz medicinske ustanove, u kojoj se lekari, sestre, tehničari i kompletno osoblje non-stop, bez pauze i predaha, bore da spasu ljudske živote.

Svi oni zajedno 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, prolaze kroz dinamične situacije. Nekad su samo rutinski pregledi, a nekad će morati da se suoče sa pacijentima koji boluju od opakih i neizlečivih bolesti, ili sa nesrećnim slučajevima i drugim svakodnevnim životnim dramama koje balansiraju između života i smrti.

Za to vreme svako od medicinskih radnika prolazi kroz svoju lični dramu. Svako od njih ima svoju privatnu priču, jer i oni su živi ljudi – zaljubljeni, usamljeni, sretni, nesretni, zdravi i bolesni.

Pročitajte još Kviz POTERA (osma sezona) – Od 14. septembra, ponedeljkom na RTS 1 od 21.00!

Serija „Urgentni centar“ je  adaptacija je američke hit serije  „Emergency Room“. Radnja je smeštena u ordinaciju hitnog odeljenja bolnice u Čikagu, a jednog od glavnih likova, doktora Daga Rosa, kojeg je tumačio  Džordž Kluni, u našoj verziji igra Ivan Bosiljčić.

Uloge: Tamara Krcunović, Ivan Bosiljčić, Sloboda Mićalović, Ivan Jevtović, Zinaida Dedakin,  Dubravka Mijatović, Nemanja Janičić, Dragan Mićalović, Marija Vicković, Nikola Vujović, MIlan Kolak, Ivan Đorđević,  Branko Vidaković, Marina Ćosić,  Anja Mit, Vladimir Kovačević, Milena Živanović

Reditelji: Katarina Živanović, Milan Todorović, Nenad Ognjenović, Kosta Đorđević, Aleksandra Elčić Čelanović, Ivan Jevtović, Srđan Mikić I Stanislav Simić

Direktor fotografije: Radoslav Vladić

Foto Promo

Advertisement