Connect with us

Featured

HIT! Pogledajte kako je MILAN KALINIĆ odbranio PENAL na utakmici BORAC OSTRUŽNICA – Beograd KARABURMA i postao HEROJ DANA!

Published

on

Ako bi trebalo potražiti jednu reč kojom bismo opisali Milana Kalinića, bez mnogo sumnje odlučili bismo se za – višestranost. Glumac, voditelj, ljubitelj sporta, avantura, kulinarstva, zdravog načina života, suprug i otac za primer, ukratko – čovek koji energije i ideja ima „za izvoz“.

Ovog avgusta vratio se na domaće TV nebo prvom autorskom emisijom „Preživeli“ na televiziju K 1 gde nam o slavnima otkriva ono o čemu oni nikada nisu pričali, a publika želja baš takvih tema – to ranije nikada nije čula.

– Sada ćete videti drugačijeg Milana Kalinića. Radiću sa poznatima, od njih ćete čuti neke stvari koje do sada niste znali. To je dosta teško, i to mi je bio najveći strah. Ali evo, gosti su pristali da pričaju – otkrio je Milan nedavno čime će se baviti u svojoj novoj emisiji, dodajući da se oduševio novim radnim mestom.

– Najpre sam se oduševio estetikom. K1 je televizija koja je trenutno vizuelno anajtraktivnija na ovim prostorima. Mlada je, ali već ide napred čvrstim i sigurnim koracima. Drago mi je da sam deo svega ovoga, da dolaze drugi ljudi, da nas je sve više i više, a biće još iznenađenja i transfera – poručio je Kalinić.

Ipak, svi znaju da je Milanova najveća strast ona prema sportu. A prema fudbalu naročito. Tako Milan često osim pred studijskim kamerama pokaže sve svoje talente i pred kamerama oduševljenih fudbalskih fanova, i to na travnatom terenu. Upravo to dogodilo se na utakmici 1. Beogradske lige, grupe A između, u kojoj su „kopačke ukrstili“ timova Borac Ostružnica i Beograd Karaburma. Mada je utakmica završena nerešenim rezultatom 1:1, heroj dana bio je upravo Milan Kalinić!

Pri rezultatu 1:0 za protivnički tim, u odlučujućem trenutku, maestralnim manevrom dostojnim Đanluiđija Bufona odbranio je penal poput mačke oduševivši publiku na tribinama.

Pogledajte video u nastavku

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement