Connect with us

Top Story

VRUĆE scene Gorana Bogdana i Marte Bjelice – „Močvara“ na SUPERSTAR TV i RTS

Published

on

Nedelju dana posle premijere na Superstar TV i na RTS 1 večeras od 20.05 stiže serija „Močvara“, a u njoj gledamo Gorana Bogdana, Stefana Trifunovića, Janu Bjelicu, Nadu Šargin, Anu Franić, Olgu Odanović, Mionu Marković, Milutina Miloševića, Martu Bjelicu i druge.

PROČITAJTE JOŠ EXPLOZIV u potrazi za KIM KARDAŠIJAN – nova sezona na Prvoj od ponedeljka u 18.05

Glavni junak, hrvatski glumac Goran Bogdan, otkriva da je njegovog junaka Nikolu bilo veoma teško pripremiti i razdraditi, ali ne i snimiti škakljive scene s Martom Bjelicom, koje nas očekuju u ovim epizodama.

– Meni je svejedno kakvu scenu snimam, nije mi bitno da li su to seksi scene ili neke druge. Intimne scene nisu drugačije od bilo kojih drugih, a meni je bitno da ih napravimo što boljim za gledanje. Davno sam prestao da budem stidljiv. S Martom Bjelicom je bilo predivno sarađivati, smatram da je njena uloga odlična i apsolutno bitna kao moja. Ta linija i njihov bračni odnos su i te kako bitni za razvoj i Nikole kao lika i cele priče. A, Marta je, videćete i sami, i više nego pokazala da zna i ume da ispuni zadatak – zaključuje Goran Bogdan.

Izvor MONDO i AloTV

Foto PROMO

Advertisement