Connect with us

Featured

Igra sudbine 151. epizoda – Sofija u Adinu kuću UBACUJE ŠPIJUNA! Ali ADA je spremna za ZAVRŠNI UDARAC! Sofiju će ZABOLETI!

Published

on

Pročitajte još ŠOK! Luka Kanački je POPIO ČAJ! OVO niko nije OČEKIVAO!

Ima li kraja igrama sudbine? Očigledno – ne. A u to nas je uverila i večerašnja epizoda serije Igra sudbine. Kratak siže – Ada je Lili rekla zbog čega joj je tajila da se Donka vratila. Upoznali smo i Donkinog novog štićenika. Reč je o njenom starom ljubavniku – ambasadoru. Da li će baronica sada postati i ambasadorka? Uzbuđenjima nikada kraja… A sada Igra sudbine 151. epizoda.

Pročitajte još IGRA SUDBINE 151. epizoda – petak, 25. septembar: ŠOK! Ada pravi SAČEKUŠU Sofiji i LUKI u MATIJINOJ SOBI! GOTOVI SU!

Tićin kafić je demoliran. Posle dosta mozganja i umalo još jednog Pančetinog ispada – otkrivanja ko je otac Nadinog deteta, Pančeta sve shvata. Janko se krije iza haosa u Maldivima. A kada je reč o ocu Nadinog deteta, izvukla se. Nije Strahinja, samo je gej. Pančetu niko ne može zasutaviti…


Pročitajte još HIT! Evo šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE! Matija IZDAJE Sofiju i postaje POZITIVAC?

U domu Kanačkih haos u nastavcima. Sofija ubacuje svog špijuna. U prolazu otkriva i da se Luki dopada Una. A ko je novi asistent Dijane Erski? Nada, i Dijana nimalo nije oduševljena. Zašto? Hmm..

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Dejan Zečević otkriva za FILM I TV: Hoće li se snimati VOJNA AKADEMIJA 6?

Ali, to je nebitno, da se vratimo na ono što je važno. Šta se to sprema u Matijinoj sobi? Jedno veliko porodično okupljanje. Matija je besan, ne shvata šta mu se dogodilo. Ničega se ne seća. Sofija mu govori da se smiri, ali uskoro će njoj trebati nešto za smirenje. U sobu ulazi – Ada Kanački! Glavom i bradom. A Sofija će, cenimo, svoju morati da pokupi sa poda, jer ono što će čuti – neće joj se dopasti.

Pročitajte još HIT! Snima se srpska DINASTIJA! Prava na najpopularniju sapunicu svih vremena otkupio EMOTION!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement