Connect with us

Featured

EKSKLUZIVNO Dejan Zečević otkriva za FILM I TV: Hoće li se snimati VOJNA AKADEMIJA 6?

Published

on

Serija Vojna akademija verovatno je prva od domaćih serija koja je pokrenula nadolazeći talas u domaćoj TV produkciji, ali i prvi projekat koji je na naše male ekrane doneo promenu u žanru – tinejdž seriju koja je na drugačiji način posmatrala probleme mladih tokom odrastanja i sazrevanja. I to u potpuno specifičnom okruženju kao što je to jedna vojna obrazovna ustanova. Posle pet sezona i više od 60 epizoda početkom ove godine naša publika se oprostila od junaka koji su od te 2012. izrasli u mega zvezde među najmlađom publikom.

Pročitajte još HIT! Snima se srpska DINASTIJA! Prava na najpopularniju sapunicu svih vremena otkupio EMOTION!

Vojna akademija ostaće zapamćena i po tome što je prvu epizodu gledalo 2.2 miliona gledalaca. A svakako najviše ćemo je pamtiti po njenim mladim junacima koji su sada završili svoje školovanje na Vojnoj akademiji (u seriji, naravno) i spremni su da zakorače u svet odraslih.

Pročitajte još ŠOK! Luka Kanački je POPIO ČAJ! OVO niko nije OČEKIVAO!

Risović, Stošić, Klisura, Džaković, Zimonjićka, Roksandića i desetine drugih mladih kadeta prodefilovale su Vojnom akademijom, a wihovi likovi proslavili su glumce poput Bojana Perića, Radovana Vujovića, Tijanu Pečenčić, Ivana Mihailovića, Jelisavetu Orašanin, Branka Jankovića, kojima su kasnije društvo pravili i Slaven Došlo, Nikola Rakočević… Zaista je teško nabrojati sve glumce koji su nas sa malih ekrana zabavljali tokom prethodnih godina u novim epizodama, ali i filmovima Vojne akademije.

Pročitajte još ŠOK! Posle 15 godina JOVANA i SRĐAN se RAZDVAJAJU! Evo gde odlazi JOVANA JOKSIMOVIĆ!

Upravo zbog toga nas je i zanimalo da li će zbog očigledne popularnosti, ali i interesovanjem publike za novim nastavcima Vojne akademije, Dejan Zečević kao režiser serije, uskoro ponuditi još neku novu sezonu.

https://www.youtube.com/watch?v=CK63RqZi_eg

Pročitajte još Srpski junaci srednjeg veka 2 – od 2. oktobra na RTS 2!

– Mada smo se poslednjim filmom i sezonom serije zvanično oprostili od „Vojne akademije“ nije tajna da postoji ideja da se snimi šesta sezona. To poglavlje, kako ste sami primetili, čak ni na vebsajtu IMDb, na zvaničnoj stranici naše serije nije zaključeno. Uz godinu emitovanja prve epizode još stoji prazno mesto za godinu emitovanja poslednje. Postoje planovi da se snimi i šesti ciklus, ali realizacija te ideje trenutno zavisi od mnogo okolnosti. Imam mnogo drugih projekata na kojima radim, a najveći i najvažniji u ovom trenutku jeste serija „Drim tim“ sa Lazarom Ristovskim. Priča o Vojnoj akademiji će, ipak, morati još malo da sačeka – istakao je Dejan Zečević u ekskluzivnom intervjuu za portal Film i TV koji ćete uskoro moći u celosti da pročitate na našem sajtu.

Pročitajte još SAZNAJEMO: DRŽAVNI SLUŽBENIK 2 od OKTOBRA na SUPERSTAR TV!

Foto Promo

Advertisement