Connect with us

Featured

Stiže „BLAGOSLOVENI HAOS“ na FOX – od 10. oktobra od 11.15

Published

on

Od autorke, scenaristkinje i izvršne producentkinje hit serija “Nova devojka” i “Samohrani roditelji”, Elizabet Meriveder, na FOX kanal stiže nova komedija “Blagosloveni haos”, koju će gledaoci moći premijerno da prate od 10. oktobra, subotom i nedeljom u 11.15. Kao koautorka potpisuje se i glavna glumica Lejk Bel, koja je režirala i dve epizode.

Pročotajte još Za ulogu SOFIJE u “MI NISMO ANĐELI 2” u “trci” bila i ova GLUMICA

Priča prati novopečeni bračni par, Rio i Majka, koji odlučuju da napuste život i posao u užurbanom Njujorku i sreću potraže na selu, u državi Nebraska. Sele se na farmu koju je Majk nasledio od svoje ujne. Supružnici ubrzo shvataju da život na zapuštenom imanju, koje je u međuvremenu na divlje naselio senilni starac Rudi, nije nimalo bajkovit. Ipak, rešeni su da ostanu, obnove ranč i da se prilagode pomalo čudnoj maloj zajednici ekscentričnih lokalaca.

Pročitajte još „Hotel Balkan“ šesta epizoda – 29. septembar RTS 1 od 20.05: Gorak ukus SLAVLJA kod KURUZOVIĆA

U seriji, snimanoj 2019. i 2020. godine, glavne uloge igraju Deks Šepard (Majk Levin-Jang), Lejk Bel (Rio Levin-Jang), Ed Begli Mlađi (Rudi), Dejvid Kohner (Bo Boumen), Džej Ti Nil (Džejkob) i Lenon Parham (Kej Boumen). Na FOX stižu obe snimljene sezone, a gledaćemo ih subotom i nedeljom od 11.15.

Foto PROMO

Advertisement