Connect with us

Featured

HIT! Luka Raco i Olja Lević, zvezde serije IGRA SUDBINE „počistili“ KONKURENCIJU! Evo koliko GLASOVA su dobili kao GLUMAČKI PAR 2020!

Published

on

Luka Raco i Olja Lević, zvezde serije „Igra sudbine“ verovatno su i najupečatljiviji pobednici FEDIS 2020. Oni su odabrani za glumački par godine. Od 43.336 glasova publike, Olja Lević i Luki Raco dobili su čak 32.138, za uloge Mile i Alekse u TV seriji „Igra sudbine“ kao najbolji glumački par.

PROČITAJTE JOŠ FEDIS 2020 ŠOK! Miloš Biković i JUŽNI VETAR bez nagrada za najbolju seriju i glumca?

Ovo priznanje dodeljuje kompanija „Novosti“ od 1968, kad je prvo uručena Mileni Dravić i Ljubiši Samardžić, ali poslednjih sedam godina nije postojala. Serija je prikazivana od januara ove godine na TV Prva, a rađena je po motivima kolumbijske telenovele „Nuevo rico, nuevo pobre“.

PROČITAJTE JOŠ Milica Milša, zvezda serije IGRA SUDBINE za FILM I TV otkriva ŠTA bi radila da dobije SNAJU kao što je SOFIJA ŠUBAREVIĆ!

– Iznenadio nas je broj glasova. Hvala čitaocima Novosti, kao i žiriju za nominaciju. Nagrada će mi biti motivacija za dalji uspeh u karijeri – poručio je Luka Raco. 

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement