Connect with us

Featured

Milica Milša, zvezda serije IGRA SUDBINE za FILM I TV otkriva ŠTA bi radila da dobije SNAJU kao što je SOFIJA ŠUBAREVIĆ!

Published

on

Za glumicom Milicom Milšom je karijera prepuna najpoznatijih naslova domaće kinematografije. Ipak, rola moćne lavice Ade Kanački u hit seriji Igra sudbine koju ćemo do kraja juna naredne godine pratiti na TV Prva, lako bi mogla biti njena – uloga života. Zbog toga nam ona u ekskluzivnom intervjuu za portal Film i TV otkriva šta nas očekuje u novim epizodama trenutno najpopularnijeg serijala na domaćim malim ekranima.

Pročitajte još ŠOK! Sofija završila U ZATVORU! Da li ju je ADA konačno smestila IZA REŠETAKA?

Kada se sa ove distance prisetite onih prvih epizoda, da li ste očekivali da će „Igra sudbine“ postati ovoliki hit? Više nema mnogo sumnje – ovo je trenutno najgledanija i najpopularnija domaća serija?

Sve što čovek radi, nada se da će biti i uspešno, tako je i sa serijom Igra sudbine, nadala sam se, ali sam negde i znala čim sam pročitala nekoliko epizoda da će biti vrlo uspešna. Nadanja i želje su nam se ispunile i Igra sudbine je ubedljivo najgledanija serija.

Pročitajte još ŠOK! Lidija Vukićević OTKRIVA šta ZAISTA misli o seriji IGRA SUDBINE! Ovome se NIKO nije NADAO!

Šta biste rekli da je tajna „Igre sudbine“ kojom je „kupila“ vernost gledalaca – poistovećivanje sa radošću i patnjama junaka, ljubav ili nešto treće?

Mislim da je sve to što ste rekli, i još neočekivani obrti i zapleti, Žarko je spojio nekoliko žanrova i učinio priču baš kao što je i sam život interesantnom i nepredvidivom.

Pročitajte još HIT! Luka Raco i Olja Lević, zvezde serije IGRA SUDBINE izabrani za NAJPOPULARNIJI GLUMAČKI PAR 2020!

Bilo je mnogo serija otkako je „Igra sudbine“ počela da se emituje. Čini se da su sve došle i prošle, a zgode Kanačkih i Ožegovića i dalje su tu? Da li se publika zasitila teških priča i kriminala?

Publika voli dobru priču, publiku ne možete prevariti i naterati da gleda nešto što joj ne prija. Publika voli emocije, smeh, ljubav, misterije. Publiku morate da volite i stalno zavodite. 

Za vama je velika karijera, nema serije, a ni filma koji niste obeležili nekom svojom rolom. Ipak, sada u već zrelim glumačkim godinama dogodila vam se Ada Kanački? Zašto je ona toliko posebna i zašto se desila baš sada?

Uloga uvek nađe glumca, i uvek dođe u pravo vreme. Adu igram sa velikim uživanjem, i puno ljubavi, dala sam joj celu sebe, zapravo svakoj ulozi se totalno predam i puštam da me uloga vodi. Ali Ada svakako spada u par uloga koje najviše volim.

Pročitajte još IGRA SUDBINE postaje JOŠ ZANIMLJIVIJA! USKORO saznajemo zašto DIJANA ERSKI ima SAMO JEDNU RUKAVICU! Nećete verovati o kakvoj MISTERIJI je reč!


Ne sumnjamo u to da vas publika obožava. Možete li da podelite sa nama jednu najlepšu i jednu najsmešniju ili najneobičniju poruku koju ste dobili od obožavaoca?

Dobijam puno predivnih poruka i beskrajno sam zahvalna fanovima na tome. Dragoceni su mi i crteži koje mi šalju i volela bih da jednom napravim izložbu tih crteža. 

Čini se da je Žarko Jokanović na domaće ekrane uveo jedan žanr koji je dugo nedostajao srpskoj televiziji? Volite li privatno sapunice, odnosno telenovele? Svako od nas odrastao je uz jednu, imate li svoju omiljenu po kojoj pamtite te devedesete 20. veka kada su bile i najpopularnije?

Žarko je našao pravu meru svega i napravio jedan novi žanr koji se sastoji od telenovele, komedije, ljubavne drame i trilera. Jedina telenovela koju sam odgledala je Esmeralda. Potpuno sam bila luda za njom. Žarko vam može ispričati i par dogodovština u vezi gledanja Esmeralde, zapravo ko zna da li bi se mi i venčali da nije između ostalog bilo i Esmeralde.

Pročitajte još TOP 10 NAJPOŽELJNIJIH DOMAĆIH GLUMACA! Otkrivamo – KO JE najveći MILJENIK ŽENA?


Nama sa ove strane ekrana deluje da je ekipa serije postala jedna velika srećna porodica. Kako provodite dane na setu? Ko je najvredniji, ko je zadužen za smeh i šalu, a ko je dežurni Luka Kanački vaše porodice?

Mi i jesmo jedna velika srećna porodica, puno se smejemo i lepo se družimo, što se i vidi kao što ste i rekli. Mi naš posao mnogo volimo, a kada ga radimo sa divnim ljudima onda sreći nema kraja. Svi smo vredni, snimajući dan traje 12 sati, a i svi smo uvek raspoloženi za šalu. 


Pročitajte još EKSKLUZIVNO Dejan Zečević otkriva za FILM I TV: Hoće li se snimati VOJNA AKADEMIJA 6?

Paleta likova je veoma bogata, svi su karakterno veoma bogati i različiti? Koji vam je omiljeni?

Svi likovi su dobro napisani i dobro odigrani, čini vam se da svako od tih likova zapravo postoji i živi svoj život, tu negde pored vas. Svakako mi je omiljena Ada, ali sviđaju mi se apsolutno svi likovi.


Igra-sudbine

Kako biste se izborili sa snajom kao što je Sofija? I da li biste sebi dozvolili takav „propust“?

Uzdam se u Antonija i njegov razum. 

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 stigao u BEOGRAD! Avramović obećava AKCIJU KAKVU SRBIJA do sada NIJE VIDELA!

Šta Adu Kanački očekuje u nastavku serije? Kojom mirođijom će nam Žarko začiniti omiljenu „čorbu“?

Adu očekuje još mnogo na izgled bezizlaznih situacija, borbe, ljubavi i šokantnih otkrića. Žarko je smislio neverovatne i uzbudljive događaje koji će vas ostaviti bez daha. Zakuvao je baš!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement