Connect with us

TV

HIT! Milica Milša nam OTKRIVA: Da nije bilo OVE telenovele – Žarko i ja se možda NIKADA ne bismo VENČALI! Pogodite o kojoj SERIJI je reč?

Published

on

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Dejan Zečević otkriva za FILM I TV: Hoće li se snimati VOJNA AKADEMIJA 6?

Za glumicom Milicom Milšom je karijera prepuna najpoznatijih naslova domaće kinematografije. Ipak, rola moćne lavice Ade Kanački u hit seriji Igra sudbine koju ćemo do kraja juna naredne godine pratiti na TV Prva, lako bi mogla biti njena – uloga života. U razgovoru za Film i TV portal Milica Milša otkrila nam je da nije gledala mnogo telenovela u životu. U stvari, kako priznaje, gledala je samo jednu. Ali ona joj je promenila život.

Pročitajte još TOP 10 NAJPOŽELJNIJIH DOMAĆIH GLUMACA! Otkrivamo – KO JE najveći MILJENIK ŽENA?

  • – Kada je reč o Igri sudbine Žarko Jokanović je našao pravu meru svega i napravio jedan novi žanr koji se sastoji od telenovele, komedije, ljubavne drame i trilera. Jedina telenovela koju sam odgledala je Esmeralda. Potpuno sam bila luda za njom. Žarko vam može ispričati i par dogodovština u vezi gledanja Esmeralde, zapravo ko zna da li bi se mi i venčali da nije između ostalog bilo i Esmeralde – poručuje glumica, dodajući da nema savršeno oružje za slučaj da joj zapadne snaja poput Sofije Šubarević.
  • – Uzdam se u Antonija i njegov razum – prokomentarisala je duhovito Milica u intervjuu za naš portal.

Pročitajte još IGRA SUDBINE postaje JOŠ ZANIMLJIVIJA! USKORO saznajemo zašto DIJANA ERSKI ima SAMO JEDNU RUKAVICU! Nećete verovati o kakvoj MISTERIJI je reč!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement