Connect with us

Featured

Igra sudbine 156. epizoda – utorak, 6. oktobar: Sledi veliki ŠOK! Ministarka MILEVA će RAZDVOJITI Milu i Aleksu!

Published

on

Uzbudljivo je bilo u 155. epizodi serije Igra sudbine, ali već se radujemo onome što nam donosi Igra sudbine 156. epizoda. Kao što znamo, na programu je u utorak, 6. oktobra. Kao i uvek na istom mestu – Prva od 21.00.

Pročitajte još Vuk Kostić komentator na novom kanalu ARENA FIGHT!

Pančeta je prihvatila činjenicu da Nada ima posao, a u večerašnjoj epizodi saznali smo i da Nada i Strahinja sa bebom neće otići od nje, već će joj se pridružiti. Useliće se na sprat iznad nje. I ostvariće Pančetine snove. Ali Pančeta neće ostvariti Jankove. Sukob između ovo dvoje neminovan, a kuda će odvesti – videćemo uskoro.

Pročitajte još Jana Milić Ilić oduševljena ulogom u seriji JUGOSLOVENKA – Konačno glumim ZLOBNICU! Za FILM i TV OTKRIVA: Evo kada stižu ISTINE I LAŽI 4!

Do tada životi Kanačkih i Ožegovića postaju duplo uzbudljiviji. Ministar, stari Adin saveznik „ispao“ je iz Vlade. Ipak, Ada ima novog saveznika. Odnosno – saveznicu. I to kakvu. Lidiju Vukićević, glavom i bradom, i to u liku miistarke Mileve Tankosić. Ah, da. Zaboravili smo da napomenemo – nimfomanke. A pretpostavljate, Ada neće moći da se viđa sa Tankosićkom već će ta dužnost pripasti Alekse. A nekako slutimo da će ona baciti svoje nimfomansko oko na milinog dečka. Hoće li joj ga i preoteti?

Pročitajte još Miloš Biković OTVORIO DUŠU! Evo šta ISKRENO misli o prekidu snimanja filma KOŠARE!

Za to vreme Matija i Sofija smišljaju novi lukav plan. Vreme je da Adi uzvrate udarac. I to tako što će napasti Lilu. Optužiće je da je ona trovačica.

Pročitajte još JUŽNI VETAR 2: HIT! Pogledajte PRVE KADROVE sa BUGARSKE GRANICE!

A u Kan holdingu inspektorka Stana Dželetović pita Katarinu – kakve veze ona ima sa njenim mužem? Došla je da je ispita o tome šta njen broj telefona radi u telefonu njenog muža?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement