Connect with us

Featured

HIT! Ova SRPSKA serija već je PRODATA u 160 zemalja! Nećete verovati O KOJOJ JE SERIJI REČ!

Published

on

Serija i film „Zlatni dečko“ čije je snimanje počelo u četvrtak 1. oktobra na stadionu OFK Beograd nastala je po istinitom događaju, a glavnu ulogu igraće mladi glumac Denis Murić.

Pročitajte još DRŽAVNI SLUŽBENIK 2 ponovo „spojio“ naša dva najveća glumca – Berček i Laušević 11. put zajedno pred kamerama!

Režija je poverena Ognjenu Jankoviću iz Beogradskog sindikata, dok su scenaristi projekta braća Vuk i Aleksa Ršumović.

Ovom serijom i filmom publika će dobiti realističan uvid u intrige, odnose i dešavanja koja prate najpopularniji sport na svetu, a koje se događaju daleko od očiju javnosti.

Pročitajte još Igra sudbine 156. epizoda – utorak, 6. oktobar: Sledi veliki ŠOK! Ministarka MILEVA će RAZDVOJITI Milu i Aleksu!

Projekat je nastao u saradnji Telekoma Srbija i Filmskog centra Srbije, a podržao ga je „Beta film“ iz Minhena, vodeća producentska kuća u Evropi. Njihov predstavnik za Balkan izjavio je da oni stoje iza serija kao što su „Gomora“ i „Vavilon Berlin“, istakao je da se sa ovim filmom i serijom desilo nešto što se obično ne dešava na početku produkcije, kada su ovakvi sadržaji u pitanju.

Pročitajte još HIT! Petar Strugar u seriji “Zlatni dečko” – NEĆEMO ga gledati kao FUDBALERA

– Mi prihvatamo projekte za distribuciju tek kada se projekat završi i imamo gotov materijal. Međutim, ono što smo videli već na papiru bila nam je dovoljna garancija da prepoznamo kvalitet i potencijal projekta. „Zlatni dečko“ dobio je globalni distributerski ugovor. Prikazivaće se u više od 160 zemalja sveta. Glavna uloga mladog talentovanog fudbalera, problematičnog temperamenta, čiji je talenat na meti različitih interesa, pripala je Denisu Muriću.

Izvor Kurir

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement