Connect with us

TV

Igra sudbine 160. epizoda – utorak, 13. oktobar: Luka MOŽE DA UMRE?

Published

on

Nova 159. epizoda otkrila nam je da sva koplja u ratu Ada i Sofije i dalje stoje uspravna i oštra na bojnom polju. Ipak „Igra sudbine“ 160. epizoda tek će zagrejati atmosferu u utorak, 13. oktobra od 21.00 na TV Prva. A evo i zašto.

Pročitaj još ŠOK! Stevan Piale NAPUŠTA seriju IGRA SUDBINE? Dobio NOVU PONUDU!

Ministarka Mileva Tankosić nakon susreta sa Aleksom Ožegovićem shvata da njihove dva strane imaju itekako mnogo razloga za saradnju. A jedan je najvažniji. To je naravno – Aleksa. Mileva već nazdravlja sa svojim budućim zetom koji nije ni svestan šta mu se sprema. Uskoro će da se ženi, i to sa Milevinom ćerkom! A šta će na to reći Mila?

Pročitaj još OTKRIVAMO Šta nas OČEKUJE u nastavku serije IGRA SUDBINE – Sofija traži RAZVOD od LUKE i optužuje ga za NEVERSTVO! Ali to nije SVE!…

Za to vreme, i Pančeta dobija neočekivanu vest. Tića se useljava kod nje sa Nadom, Strahinjom i Bebom. To je baš neće mnogo oduševiti. Kao što ni Sofija neće biti oduševljena kada je Matija bude upitao – da li se zaljubila u Luku?

Pročitaj još Glumac Milan Marić na pretpremijeri DRŽAVNOG SLUŽBENIKA 2 – Nisam balkanski DŽEJMS BOND!

Ada od Ivana saznaje strašne vesti! Luka ne bi smeo mnogo da pije jer je kao mali bolovao od opake bolesti. Alkohol bi mogao ozbiljno da mu ugrozi zdravlje. I upravo to se i događa u domu Kanačkih. Luki je iznenada pozlilo. A kod kuće nema nikoga ko bi mogao da mu pomogne. Život mu je u opasnosti. Možda i UMRE?

Pročitajte još HIT! Miodrag Radonjić pokazao kako će IZGLEDATI na kraju serije JUŽNI VETAR! BAĆA – NEPREPOZNATLJIV!

Hoće li nas nova epizoda serije IGRA SUDBINE ZAVITI U CRNO?

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement