Connect with us

TV

JUGOSLOVENKA 2. epizoda – utorak, 13. oktobar (Pink, 20.00): Na pomolu novi LJUBAVNI TROUGAO!

Published

on

Pročitajte još ŠOK! Luka ODBRUSIO ADI! Ona mu OVO neće OPROSTITI! IGRA SUDBINE više NIKADA neće biti ISTA!

Buran početak nove istorijske telenovele „Jugoslovenka“ dočekao nas je u ponedeljak 12. oktobra na TV Pink uz malo zakašnjene vredno truda. U prvoj epizode serije autora Romana Majetića polako se upoznajemo sa glavnim likovima koji će nas provesti kroz svet koji usled društveno-političkih promena lagano počinje da se menja.

Pročitajte još Igra sudbine 160. epizoda – SLEDI NAJVEĆI ŠOK! Luka je spreman da OŽENI DRUGU! Mila i ne zna ŠTA joj se SPREMA!

U centru zbivanja dve su porodice – Ristići, slika novog vremena, i Pavlovići koji na te promene tek treba da se priviknu. Tu je, naravno, i Sofija bauman kao spona između dve krajnosti i pomiritelj nepomirljivih razlika. Jasno nam je već od prve epizode d je devojka koju će publika obožavati mlada i nevina devojka Kosana (Jovana Milovanović). Ona će sreću potražiti na Krfu uz štićenicu Sofiju, i pretpostavljamo, tu se zaljubiti u atraktivnog Vuka Pavlovića (Dušan Majetić).

Pročitajte još HIT! Stevan Piale OTKRIVA šta će se dogoditi sa LUKOM u novim epizodama IGRE SUDBINE – BEŽI U ŠUMU i postaje UMETNIK?

Mada još nije izvesno, sasvim smo sigurni da će istom stazom poći i Jelena Ristić (Tamara Šustić), ćerka Milice Ristić (Jana Milić Ilić) u čijem je domu do juče kao Pepeljuga živela Kosana. Hoće li „Jugoslovenka“ biti moderna bajka o zabranjenoj iliti nemogućoj ljubavi, ljubavnom trouglu među čijim stranicama je lako izgubiti se, to ćemo tek videti. Ono što je za sada sigurno jeste to da posle dugo vremena imamo domaću seriju, koju je, vizualno pravo uživanje gledati.

Pročitajte još Igra sudbine 160. epizoda – Matija OPTUŽUJE Sofiju da VOLI LUKU! EVO šta mu je ONA odgovorila!

Uprkos, možda sitnim propustima, i potrebi da se gledaocima detaljnije predstave glavni likovi, kadrovi koji oduzimaju dah sve nadoknađuju. Jedva čekamo da u utorak na TV Pink stigne druga epizoda serije „Jugoslovenka“.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement