Connect with us

TV

ŠOK! Luka ODBRUSIO ADI! Ona mu OVO neće OPROSTITI! IGRA SUDBINE više NIKADA neće biti ISTA!

Published

on

HIT! Iva Štrljić za FILM I TV OTKRIVA – KO je JEDINA osoba koja zna TAJNU RUKAVICE Dijane ERSKI!

Glumci serije „Igra sudbine“ često govore kako se sjajno zabavljaju na snimanju, a fotka koju je na svom instagram profilu objavio glumac Stevan Piale, publici poznatiji kao Luka Kanački, uverila nas je da je atmosfera među glumcima neprevaziđena!

Igra sudbine 160. epizoda – utorak, 13. oktobar: Luka MOŽE DA UMRE?

Mada je bilo za očekivati da je jedna od maskota na snimanju upravo on, glumac je na svom Instagramu objavio fotku sa koleginicom Milicom Milšom. Sledivši onu da fotografija govori više od hiljadu reči, Stevan je ovom fotkom sa Milicom koja u seriji tumači lik njegove majke Ade Kanački, hteo da dokaže upravo suprotno. Piale je na duhovit način iskritikovao koleginicu, a nas zabavio.

ŠOK! Stevan Piale NAPUŠTA seriju IGRA SUDBINE? Dobio NOVU PONUDU!

OTKRIVAMO Šta nas OČEKUJE u nastavku serije IGRA SUDBINE – Sofija traži RAZVOD od LUKE i optužuje ga za NEVERSTVO! Ali to nije SVE!…

„Evo recite, ko je sada neozbiljan“, napisao je glumac u opisu ove fotografije. Mi smo se uz ovu fotku, priznajemo, slatko nasmejali, a ako je suditi prema ovoj fotki, jedno je sasvim sigurno. Na setu serije „Igra sudbine“ dobre energije ne manjka, a taj pozitivan duh prenosi se i na gledaoce. Upravo zbog toga i pretpostavljamo da ova serija i jeste trenutno najgledanija.

HIT! Stevan Piale OTKRIVA šta će se dogoditi sa LUKOM u novim epizodama IGRE SUDBINE – BEŽI U ŠUMU i postaje UMETNIK?

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement