Connect with us

TV

IGRA SUDBINE 161. epizoda ŠOK! Aleksa je UCENJEN – Ako ne ostavi MILU, ADA će završiti u ZATVORU!

Published

on

Igra sudbine 161. epizoda Aleksi je donela dva velika i neprijatna iznenađenja. Prva je ucena od strane ministarke nimfomanke Mileve Tankosić koja mu je postavila ultimatum – mora da se oženi njegovom ćerkom ili će celom svetu serviarti bezočnu laž.

Pročitajte još Igra sudbine 161. epizoda: Jelena će napraviti HAOS! Optužuje Aleksu da VARA MILU!

Nakon što je saopštio Vukašinu da on voli Milu šokiraće ga saznanje da to apsolutno ništa ne menja. On će morati da se smuva sa ministarkinom ćerkom, jer ono što sledi ne ostavlja izbora – Ada se sumnjiči za Boškovo ubistvo. Drugog rešenja nema. Ako Aleksa ne pristane da se oženi Žaklinom, Ada će završiti u zatvoru.

Pročitajte još Igra sudbine 161. epizoda – ŠOK! Ada JE OPTUŽENA ZA UBISTVO! Sledi joj ZATVOR!

Aleksa je očajan. Od svega što je saznao jedina stvar koja je sigurna jeste njegova vera u Adu. On je uveren da Ada nije ubila svog muža. Rešen je da joj pomogne i obećava joj – dok sam ja živ tebe niko neće hapsiti. Izgleda da su majka i ćerka ponovo pronašli izgubljenu međusobnu ljubav. Da li će Aleksa pristati na zahtev koji će ga koštati ljubavi i Mile?

Pročitajte još HIT! Stevan Piale OTKRIVA šta će se dogoditi sa LUKOM u novim epizodama IGRE SUDBINE – BEŽI U ŠUMU i postaje UMETNIK?

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement