Connect with us

TV

Igra sudbine 161. epizoda – ŠOK! Ada JE OPTUŽENA ZA UBISTVO! Sledi joj ZATVOR!

Published

on

Pročitajte još Igra sudbine 160. epizoda – SLEDI NAJVEĆI ŠOK! Luka je spreman da OŽENI DRUGU! Mila i ne zna ŠTA joj se SPREMA!

Igra sudbine 161. epizoda doneće nam veliko iznenađenje koje zaista niko nije očekivao. Ko stoji iza svega što će se dogoditi još nije jasno. Ali ono što sledi veliki je šok.

Pročitajte još ŠOK! Stevan Piale NAPUŠTA seriju IGRA SUDBINE? Dobio NOVU PONUDU!

Zbog lažnih optubi da je ubila muža, Ada se plaši da će biti uhapšena, ali je bar delimično smiruje činjenica da joj Aleksa bezuslovno veruje. Ko je plasirao tu laž? Ko radi Adi iza leđa? Rekli bismo Sofija, ali nismo potpuno sigurni u to. Ona je zauzeta nekim drugim glavoboljama. A tiču se Luke…

Pročitajte još HIT! Stevan Piale OTKRIVA šta će se dogoditi sa LUKOM u novim epizodama IGRE SUDBINE – BEŽI U ŠUMU i postaje UMETNIK?

Sofija planira da pred Lukom glumi ljubomoru kako bi ga naterala da pomisli da ga voli. S druge strane, on nastavlja da flertuje sa Unom.

Pročitajte još HIT! Glumac Milan Marić otkriva SVE o drugoj sezoni serije DRŽAVNI SLUŽBENIK – Od OVIH scena će vam ZASTATI DAH! Nećete verovati šta je…

Za to vreme, Katarina će se naći u nebranom grožđu. Posle novog susreta sa drugom iz osnovne, u posetu joj ponovo dolazi njegova žena, inspektorka.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement