Connect with us

NE PROPUSTITE

Igra sudbine 161. epizoda: Jelena će napraviti HAOS! Optužuje Aleksu da VARA MILU!

Published

on

Večerašnja epizoda serije „Igra sudbine“ tek je počela da zakuvava situaciju koja miriše na dobru čorbu. Glavni začini su Aleksa, Ada, Sofija, Mila, a kao mirođija nad mirođijama tu je – JELENA.

Pročitajte još OTKRIVAMO Šta nas OČEKUJE u nastavku serije IGRA SUDBINE – Sofija traži RAZVOD od LUKE i optužuje ga za NEVERSTVO! Ali to nije SVE!…

Nakon što je ubeđivala Milu da muškarcima ne treba verovati i kao primer navela svog Matiju u kog se silno razočarala, Jelena se izleće i kaže Mili da bi Aleksa nju mogao da prevari SLUČAJNO! Na Milino insistiranje da joj objasni na šta tačno misli, njena prijateljica se još dublje upliće u sve i objašnjava da bi on nju prevario samo ako bi se napio.

Pročitajte još ŠOK! Stevan Piale NAPUŠTA seriju IGRA SUDBINE? Dobio NOVU PONUDU!

Međutim, kako nam to otkriva 161. epizoda serije Igra sudbine, Jelena će na Aleksinoj košulji videti nešto što će je ostaviti bez teksta. Naravno, reč je o tragu karmina. Ono što ona ne zna jeste to da karmin pripada Adi koja je zagrlila Aleksu pri rastanku. Jeleni će, ipak, to biti dovoljno da sklopi priču koja će zakomplikovati živote mnogima.

Pročitajte još OPA! Konačno uhvaćena!!! Koga to LJUBI SOFIJA ŠUBAREVIĆ?

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement