Connect with us

Featured

EKSKLUZIVNA PREMIJERA UZBUDLJIVOG TRILERA „SVET MRTVIH“ samo na kanalu EPIC DRAMA!

Published

on

SAMO NA KANALU EPIC DRAMA

Fotografija je ubistven posao…

„Svet mrtvih“, nova serija na kanalu Epic Drama, inspirisana je modom fotografisanja preminulih koja je postojala u viktorijanskom dobu. Ovu seriju iz šest delova su režirali i napisali Džon Morton i Imodžen Marfi, a njena premijera će biti sutra, u petak, 16.oktobra, u 21:00h. Poznata glumačka postavka ove serije obuhvata glumce iz različitih zemalja, uključujući i nagrađivanog glumca Majkla Smajlija (Kill List, Luther, Wire in the Blood) u ulozi Broka Blenerhaseta, Kera Logana (Game of ThronesVictoria) u ulozi Konala Moloja, Ajlin O’Higins (Brooklyn, Mary Queen of Scots) u ulozi Nensi Vikers i Ejdana O’Hera (The Dublin Murders, Jackie) u ulozi policijskog inspektora Frederika Regana.

Ker Logan, zvezda serone IGRA PRESTOLA u roli Konola Moloja u „Svetu mrtvih“ – Nekada je posao asistenta fotografa za mrtve bio karta spasa od toga da ostatak života provedete kao grobar

Serija „Svet mrtvih“ se dešava krajem 1880-ih, kada je praksa fotografisanja nedavno preminulih bila popularna širom Irske i Evrope. Smatralo se da je fotografija bliske osobe koja je preminula najvrednija dragocenost, a Brok Blenerhaset je najpoznatiji fotograf preminulih u Irskoj koji pokušava da oživi svoj posao nakon nesreće. Brok angažuje Konala Moloja, odanog i vrednog asistenta i bivšeg grobara, a u vođenju posla mu pomaže Nensi Vikers, njegova mlada nećaka sa kojom nije bio blizak.

Nakon poteškoća na početku, njihova saradnja počinje da se razvija, ali izgleda da se memorijalnom fotografijom bavi i neko sa opasnijim namerama. Policijski inspektor Frederik Regan iz Dablinskog zamka započinje istragu niza ubistava u kriminalnom podzemlju Dablina, i uskoro dolazi do zaključka da serijski ubica zarađuje na novoj vrsti fotografija: slikama svojih žrtava dok umiru. Kako se broj žrtava povećava, Blenerhaset, Moloj i Vikers moraju da zaustave ubicu koji namerava da ih liši i posla i života.

U seriji „Svet mrtvih“ se takođe pojavljuje Džimi Smolhorn (Taken Down, Clean Break) kao Sesil Karuters, Mark Rendal (Departure, Versailles) kao Persi Kamins, Piter Kampion (Derry Girls, Kat and Alfie: Redwater) kao Henri Vikers i Martin Donovan (Big Little Lies, Fahrenheit 451) kao Bušrod Veker.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement