Connect with us

Featured

Igra sudbine 163. epizoda: ŠOK! MATIJA će zariti NOŽ u ADINA leđa! Ponovo ju je PREVARIO! A evo i KAKO!

Published

on

Neverovatna Igra sudbine 162. epizoda ostavila nas je u šoku, ali tek naredna 163. oduzeće nam dah. saznali smo da se Luka ovog puta izvukao od Sofijinog besa, ali to ne znači da je njena znatiželja za ono što se događa između njega i Una splasnula. Otkriva Matiji da je itekako zainteresovana, i da je ljuta što je vara sa seljančicom.

Pročitajte još ŠOK! Sa kime to SOFIJA ŠUBAREVIĆ deli KREVET? Nije LUKA, ali ni MATIJA! IGRA SUDBINE postaje HAOS!

Sa druge strane između Alekse i Mile taman što je splasnulo strasti će ponovo uzavreti. Mila će čuti kada Ivan i Aleksa budu razgovarali o ministarki Milevi Tankosić. Ponovo se rađa ljubomora. Da li je Aleksa, ipak, proveo veče u društvu druge žene? O kome je reč?

Pročitajte još HIT! Stevan Piale OTKRIVA šta će se dogoditi sa LUKOM u novim epizodama IGRE SUDBINE – BEŽI U ŠUMU i postaje UMETNIK?

Matija optužuje Sofiju da je zaljubljena u Luku, ali to više nije ni važno. Sofija je i dalje sigurna u svoj cilj, ali je vređa to što je Luka odabrao Unu za njenu protivnicu. Matija joj otkriva da ima novi plan na pameti, ali da ne sme čak ni njoj da ga otkrija. Sofija je radoznala – o čemu se to radi?

Pročitajte još ŠOK! Igra sudbine 163. epizoda – petak, 16. oktobar: Mila optužuje ALEKSU – VARAŠ ME SA MINISTARKOM!

Ada u međuvremenu Matiju dovodi pred svršen čin. Primorava ga na to da joj prizna da je Sofijin ljubavnik, ali ono što će uslediti će čak i moćnu Adu iznenaditi!

Pročitajte još HIT! Pogledajte kako će vaši OMILJENI GLUMCI izgledati U STAROSTI! Miloš Biković NEPREPOZNATLJIV! A tek da vidite LUKU RACA…

Continue Reading
Advertisement