Connect with us

Top Story

Jugoslovenka 6. epizoda – Sofija i Kosana su u ŽIVOTNOJ OPASNOSTI! Ko je STRANAC koji ih ČEKA?

Published

on

DRŽAVNI SLUŽBENIK 2 – OTKRIVAMO SVE! Šta će se dešavati do kraja serije: Lazaru preti NOVA IZDAJA! Nećete verovati KO će mu zabosti NOŽ u leđa! Hoće li LAZAR oprostiti ANI…

Jugoslovenka 5. epizoda napokon je malo usporila ritam. Ove večeri imali smo priliku da lagano sagledamo istorijska dešavanja i glavne aktere događanja naše elite i vojske u raseljenju u Grčkoj.

Pročitajte još Novi ŠOK u seriji IGRA SUDBINE! Luka Kanački POPLAVEO OD MUKE!? Šta mu je to SOFIJA REKLA?

Dimitrije i Stefan Ristić obavili su dva važna razgovora. Jedan se ticao Stafanovog poroka, brojnih veza u koje je hrlio kao muva bez glave, a čime je za sobom ostavljao ne samo brojna slomljena srca, već i povređene žene. Međutim, nakon razgovora sa Dimitrijem shvatamo da neki uzor nije imao. Drugi razgovor, pak, Dimitrije je posvetio tome da Stefana obavesti da se uskoro ženi, i to nekom od Pašićevih ćerki.

Pročitajte još ŠOK! NEOČEKIVAN OBRT u seriji IGRA SUDBINE! Sofija BEŽI IZ GRADA! EVO ko joj je ZA PETAMA! SLEDI HAOS! Zlobnici je konačno ODZVONILO!

Uskoro im se pridružuju Jelena, mladi markiz i Vuk i započinju prepirku. Vuku je sasvim jasno da Jelena, njegova buduća verenica nije bila nimalo iskrena u pogledu toga gde je i sa kime provela vreme, navodno tragajući za njim. Ipak, situacija se uskoro smiruje, a Jelena koristi svaku priliku da uvredi Kosanu koja im se u međuvremenu pridružila.

Pročitajte još HIT! Miodrag Radonjić pokazao kako će IZGLEDATI na kraju serije JUŽNI VETAR! BAĆA – NEPREPOZNATLJIV!

Kosana obaveštava Sofiju o važnom iznenađenju. Regent je naredio da se Jelena zaposli na dvoru, a tu dužnost moraće da obavi Sofija. Ona će morati da pronađe Jeleni poziciju u službi. To, ipak, nije jedina novost koju će joj Kosana doneti. Uskoro će tragom vesti njih dve na plaži čekati čoveka koji će im odati informaciju od ključnog značaja.

Vuk piše pismo Mariji i daje joj obećanje da je više neće uznemiravati.

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement