Connect with us

Featured

Igra sudbine 164. epizoda – utorak, 20. oktobar: ADA će KONAČNO raskrinkati SOFIJU! Od OVOGA se NEĆE OPORAVITI!

Published

on

Pročitajte još DRŽAVNI SLUŽBENIK 2 – OTKRIVAMO SVE! Šta će se dešavati do kraja serije: Lazaru preti NOVA IZDAJA! Nećete verovati KO će mu zabosti NOŽ U LEĐA? Hoće li LAZAR OPROSTITI ANI?

Tri ključna momenta obeležila su večerašnju epizodu serije Igra sudbine. Igra sudbine 164. epizoda, koja je na programu u utorak 20. oktobra na TV Prva od 21.00. razrešiće sve dileme koje smo postavili večeras. Hoće li Mila i Aleksa ostati zajedno, da li je Ada zaista saterala Matiju u ćošak, ili će joj se on nekako izmigoljiti. Šta je to smislila Sofija? Koji je njen veliki plan? A koliko će Matija doprineti ostvarenju tog plana?

Pročitajte još Novi ŠOK u seriji IGRA SUDBINE! Luka Kanački POPLAVEO OD MUKE!? Šta mu je to SOFIJA REKLA?

Luka će priznati Strahinji – Nisam zaljubljen u Sofiju. Ono što će, međutim, Strahinju potpuno zbuniti jeste to da je Sofija zaljubljena i ljubomorna. Da li ona zaista oseća nešto prema Luki?

Pročitajte još ŠOK! NEOČEKIVAN OBRT u seriji IGRA SUDBINE! Sofija BEŽI IZ GRADA! EVO ko joj je ZA PETAMA! SLEDI HAOS! Zlobnici je konačno ODZVONILO!

Matija uverava Sofiju da je njegovo priznanje Adi bilo deo velike predstave, kao i to što ju je napao pred svima, i rekao da se ona krije iza svega. On smatra da mu je Ada poverovala, ali Sofija nije ubeđena. Spremna je za završni udarac. Da je dokrajči i kupi prnje kako je objasnila Matiji. To se, ipak, neće tako lako odviti kao što je ona zamislila.

Pročitajte još Novo VELIKO iznenađenje u seriji IGRA SUDBINE! OVO je NADINA I STRAHINJINA BEBA! Pogledajte PRVE FOTKE!

Ada je spremna da pusti u medijima priču o Sofiji. Vreme je da ceo svet sazna KO JE SOFIJA ŠUBAREVIĆ.

Pročitajte još ŠOK! Sa kime to SOFIJA ŠUBAREVIĆ deli KREVET? Nije LUKA, ali ni MATIJA! IGRA SUDBINE postaje HAOS!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement