Connect with us

Top Story

Novi ŠOK u seriji IGRA SUDBINE! Luka Kanački POPLAVEO OD MUKE!? Šta mu je to SOFIJA REKLA?

Published

on

OTKRIVAMO SVE ŠTA ĆE SE DEŠAVATI DO KRAJA SERIJE DRŽAVNI SLUŽBENIK 2: LAZARU PRETI NOVA IZDAJA! NEĆETE VEROVATI KO ĆE MU ZABOSTI NOŽ U LEĐA? HOĆE LI LAZAR OPROSTITI ANI?

Luka Kanački beleži teške, ali i prelomne dane u seriji „Igra sudbine“. Več desetak epizoda u njemu raste sve veća želja i žal za nekim starim danima kada je uživao u skromnom, ali jednostavnom životu. Najviše od svega što mu nedostaje je ljubav koju u zagrljaju svoje novopečene supruge Sofije Šubarević nije pronašao.

Pročitajte još ŠOK! NEOČEKIVAN OBRT u seriji IGRA SUDBINE! Sofija BEŽI IZ GRADA! EVO ko joj je ZA PETAMA! SLEDI HAOS! Zlobnici je konačno ODZVONILO!

Ipak, jedna devojka ovoh dana privlači mu sve veću pažnju. To je fina i smerna Una, koja je donedavno bila zaljubljena u Aleksu. Međutim, i njeno srce sada se sve više okreće ka vrcavom Luki. Šta ga to privlači kod njega – njegova naivnost, dečački šarm, ili iskrenost i neiskvareno srce.

Pročitajte još Igra sudbine 163. epizoda: ŠOK! MATIJA će zariti NOŽ u ADINA leđa! Ponovo ju je PREVARIO! A evo i KAKO!

Istina, i jedno i drugo imali su mnogo grešaka u životu, a najteže su im pale one u ljubavi. Luka je sve češće na Sofijinoj crnoj listi. To se pogotovo često događa otkako je nasela na Strahinjinu lažnu vest o tome da je Strahinja vara. Vreme je, međutim, pokazalo da Lukin najbolji prijatelj sa svojom informacijom i nije mnogo pogrešio. Una je zaista neko ko bi mogao da okrene Lukin život naglavačke. I to u pozitivnom smislu. Naravno, svima je jasno da će to značiti i direktan sukob sa Sofijom, od čijeg besa ga ništa neće moći da spasi. Da li je baš zbog toga, glumac Stevan Piale, koji tumači lik Luke Kanačkog, na ovoj slici i poplaveo? Šta se krije iza svega?

Pročitajte još Novo VELIKO iznenađenje u seriji IGRA SUDBINE! OVO je NADINA I STRAHINJINA BEBA! Pogledajte PRVE FOTKE!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement