Connect with us

Top Story

Igra sudbine 167. epizoda – SOFIJA je BESNA KAO RIS! Ada ju je UNIŠTILA! Ali NAJVEĆI ŠOK tek SLEDI! Od ovoga će POLUDETI!

Published

on

OTKRIVAMO SVE Šta će se dešavati do kraja serije državni službenik 2: Lazaru preti NOVA IZDAJA! Nećete verovati KO će mu zabosti NOŽ U LEĐA…

Uzbudljiva završnica nas je sačekala večeras. Igra sudbine 166. epizoda uzburkala je strasti u domu Kanačkih, a ključanje nas očekuje u sutrašnjem nastavku. Igra sudbine 167. epizoda doneće nam Vukašinovu maestralnu pobedu. Sofija je razorena. Otkriveno je sve – prsten, Brzutka, a Sofija je izbačena iz takta. Hoće li Vukašin i Ada pred svima otkriti i sa kime vara Luku.

PROČITAJTE JOŠ Igra sudbine 167. epizoda – SOFIJA je na STUBU SRAMA! Njena NAJVEĆA SRAMOTA izlazi na VIDELO! A evo i KOJA!

PROČITAJTE JOŠ HIT! SOFIJA Šubarević, glavna ZLICA serije IGRA SUDBINE dobija sestru BLIZNAKINJU?! I ona će biti DOBRA!

U besu Sofija daje obećanje da će ih sve pobiti. nemoćna pravi haos po sobi, a situacija će kulminirati kada voditeljka emisije otkrije da će gledaoci u nastavku priloga videti i ko je njen ljubavnik. Vukašin nije imao milosti ovog puta. Međutim, pred njim je novi problem. Da li je igrica sa ministarkom otišla predaleko. Ada mu naređuje da Milevu skine Aleksi sa grbače. Čini nam se da Milevica neće tek tako pristati na tu ideju.

PROČITAJTE JOŠ ZVANIČNO JE! ONA je najomraženiji LIK serije IGRA SUDBINE! NJU niko NE VOLI! Ali nije SOFIJA!!! Ko je TO?

Za to vreme savez predvođen Donkom priprema svoju veliku ofanzivu. Ono što oni, međutim, ne znaju jeste to da su ih Ada, Aleksa i Vukašin već razotkrili kao i da znaju da je Bruner sa njima. Zamka je postavljena. vreme je da se u nju uhvate svi monstrumi koji su radili Adi o glavi. Ipak, predosećamo da neće ići sve tako glatko. Sledi li novi problem za Adu Kanački?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement