Connect with us

Top Story

Sledi NOVI ŠOK u seriji IGRA SUDBINE! KOME su to ADA, VUKAŠIN I SVITAC spremili SAČEKUŠU kod MOSTA!? Sofiji, Matiji ili…

Published

on

OTKRIVAMO SVE Šta će se dešavati do kraja serije državni službenik 2: Lazaru preti NOVA IZDAJA! Nećete verovati KO će mu zabosti NOŽ U LEĐA…

 

Serija “Igra sudbine” pokazala je da nema problem sa idejama i kreativnošću. Već hiljadu puta do sada, kada bi gledaoci pomislili da se situacija konačno primirila i da su zaraćene strane spustile loptu, pokazalo se da fanovi serije nisu bili u pravu! Scenarista serije Žarko Jokanović uvek bi ponudio neki novi zaplet koji bi seriju poveo u potpuno neočekivanom pravcu.

 

Pročitajte još Igra sudbine 167. epizoda – SOFIJA je BESNA KAO RIS! Ada ju je UNIŠTILA! Ali NAJVEĆI ŠOK tek SLEDI! Od ovoga će POLUDETI!

 

A sada nam sve deluje veoma sumnjivo. I njušimo novu i uzbudljivu avanturu u omiljenoj seriji dva miliona gledalaca koji gotovo svake večeri pažljivo prate šta će se dogoditi u njima omiljenoj seriji. Tako, kada na jednom mesu vidite Adu Kanački, Vukašina i Svica, jednostavno ne možete, a da se ne zapitate – šta sledi. A upravo takva jedna scena objavljena je Instagram profile glavne glumice serije Milice Milše. Ovaj trojac snimao je scenu na otvorenom, kod beogradskog Brankovog mosta.

 

Pročitajte još HIT! SOFIJA Šubarević, glavna ZLICA serije IGRA SUDBINE dobija sestru BLIZNAKINJU?! I ona će biti DOBRA!

 

 

Noć je idealna scenografija za sve mutne i zakulisne radnje. Budući da Ada ništa ne radi u mraku već jasno i otvoreno, napadajući samo kada je prinuđena da se brani i odbrani svoje najbliže ne sumnjamo da postoji dobar razlopg zašto je ovaj trio na ovako zanimljivoj lokaciji i jedva čekamo da pogledamo tu epizodu. Cenimo da se iza svega krije nešto ŽESTOKO!

PROČITAJTE JOŠ ZVANIČNO JE! ONA je najomraženiji LIK serije IGRA SUDBINE! NJU niko NE VOLI! Ali nije SOFIJA!!! Ko je TO?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement